Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Андерсон е Кока Кола за Карик моментално за Челзи сакам нешто у овај стил да излеземе:
----------------De Gea--------------
Smaling-----Jones------Ferdinand------Evra-------
LAV----------Andeson----Flecher-------A.Young----
-------------Roooney--------------Chicharito----------

Слабо средината слабо :) Керик и Флечер ептен слаби

Дај кажете ме интересира Керик дали добро изигра? Како избрани Линдегаард? Само шо си дојдов од плоштад (ПРИЛЕП) под големо дејство на возбуда сум!!!!!

Дај кажете ме интересира Керик дали добро изигра? Како избрани Линдегаард? Само шо си дојдов од плоштад (ПРИЛЕП) под големо дејство на возбуда сум!!!!!
Керик ептен беше слаб според мене. Андерсон и Клеверли го јадат со се копачки. Линдегаард беше ѕвер. Фати неколку тешки топки и сигурно ке има голема битка помеѓу Де Геа и тој :) До душа ова е за второ полувреме. Првото со сецкање го гледав така да можно е нешто да сум пропуштил. Ако грешам за овие горе слободно некој нека ме корегира :)

Честито поен :).. Уживајте, групата ја поминуваме сигурно.. :)

Нани и Јанг мора да стартуваат против Челзи, Андерсон со Флечер најверојатно ќе биде во средината. И Руни мора во нападот со Чичарито, се виде денес кога игра сам во ваква 4-3-3 формација не му оди.

Ај ако може еден целосен хајлајтс од одбраните на линдергад па до постигнатите голови! Не бев во можност да ја гледам утакмицава!

добро и не е толку лошо нерешено али сеа до крај сите утакмици во група очекувам победа:)

Каде се наоѓа тој кафичот кај што гледате? Најверојатно ќе дојдам во недела.

Ќе се собирате во Недела за утакмицава против нас?Идам во Скопје тој ден,па не би било лошо да запознаам некои фацки со кои сакам да сврзам муабет.

Искрено да ви кажам, од 20:00 часот па натака, заборавив дека игра Манчестер :D Дури во 2 и нешто часот разбрав што сме направиле, а пак дури сега гледам дека Гигси им го збрцал со перфектен удар :D

Нема да ми замерете, нели, бидејќи верувам дека 80% тука од форумот го имале мојот случај :icon_lol:

За Македонија се е оправдано :)

Се покажа дека ланскиот состав врска нема од животот и не може ни со една бенфика да се носи. Така да златни нови дечки растурајте, старциве нека дремат :icon_mrgr:
Али браво за голот на старото, браво!
Гарант го посветил на Македонија!
GLORY!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom