Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПИШУВАМ, ПЛАЧАМ, СЕГА СЕ ВРАЌАМ... НЕ ЗНАМ

ДА Е ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА! СЕ ЧУВСТВУВАМ ГОРДО ШТО СУМ МАКЕДОНЕЦ!

ОВА Е ПОВЕЌЕ ОД УСПЕХ, ДА БИДЕШ ВО 1/2 ФИНАЛЕ ВО ЕП ВО КОШАРКА. ЗА ОВА ВРЕДИ ДА СЕ ЖИВЕЕ И ПОВЕЌЕ ПАТИ!

МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА

297343_2453031284442_1211830547_33022868_536240963_n.jpg

Во недела истата слика, само пехарот во рацете на Перо... :ROFLMAO:
Нешто ми е празен левиов дел од трибинава, кај се тие 15 000 што скокаа како шимпанза :vozbud:

Еве сум, не сум песимист туку лош аналитичар.

Се испричавам и го враќам Владо пак на аватар!

Од сега па натаму да видам малку оптимизам ! ХАХАХАХАХА Ај честито нека ни е... И секако Влатко за председател хахахахаха :pos:

Еве сум, не сум песимист туку лош аналитичар.

Се испричавам и го враќам Владо пак на аватар!

Од сега па натаму да видам малку оптимизам ! ХАХАХАХАХА Ај честито нека ни е... И секако Влатко за председател хахахахаха :pos:

Боби да продолжи како што си тргна. Ни носи среќа. Така да не сакам да видам оптимизам кај него. Се разбравме Боби? Сега со шпанците сакам да бидиш најголем песимист до сега :pos: Потруди се :D

Македонијааааааааааа:vozbud::vozbud:
Бравоооооооо момци!!!!

Нешто ми е празен левиов дел од трибинава, кај се тие 15 000 што скокаа како шимпанза :vozbud:
Скриени по собите и гледаат на тв што се случило. Уште не им е јасно ;)
И уште нешто.....МИЛО МИ Е ШТО ЗАГУБИВМЕ ОД РУСИЈА!!!! АКО ТЕПАВМЕ НЕМАШЕ СЕГА ВАКВИ РАДОСТИ ДА ДОЧЕКАМЕ. ЌЕ ГИ РОКНЕВМЕ СРБИТЕ АМА НЕ Е ИСТО. ДОМАЌИН СИ Е ДОМАЌИН :cuc::vozbud:

Дајте најдете ја последната минута со Игорче бе, Се ке дадам да ми се врати таа последна минута, срцето незнаев каде ми е го трчкав низ собата
МАКЕДОНИЈАА!!!

Тешко судиите.Какви не пцовки и клетви добија денес од нас :D . Ама заслужено :D

Боби да продолжи како што си тргна. Ни носи среќа. Така да не сакам да видам оптимизам кај него. Се разбравме Боби? Сега со шпанците сакам да бидиш најголем песимист до сега :pos: Потруди се :D
Со шпанците ни јас, ни види фотос, ни игорче не помагаат. Ќе го јадиме 15 разлика.

How good is that?

Уствари 30 разлика ќе изгубиме. :D

Sto bi jedan moj prijatelj iz Prilepa rekao,,Novi pozivni broj za Litvaniju je 65:67
....xexexexe....A sudije na kraju su bile u fazonu:Kako da pomognemo sada ovim Litvancima da pobede...Al nema,za 0.5s mogu samo Srbi....Cestitam Makedoniji od srca![/QUOTE]

:vozbud: E да, или пак бројот на дресот од Влатко Илиевски!!

Јавувајте се кај Јанко-Јади бурек на НАША ТВ...дели гратис влезници+авиопревоз на тие што ќе се јават...јавувајте се додека не се почнати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom