Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ништо чудно натпреварот Литванија - Македонија да биде Судии - Македонија. :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
K

kalimer0

Гостин
Евентуалните судски грешки ќе бидат видливи па на крај објективно сите ќе заклучиме дали имало правда.
На крај краева се може и против судии ;)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ајде бе више. Нервоза ме фаќа у пизду матер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ништо чудно натпреварот Литванија - Македонија да биде Судии - Македонија. :)
Французите кога ја тепаа Литванија и покрај тоа што не беше толку значајно за пролаз во 1/4 финале имаше смешни одлуки на страната надомаќинот. Проблемот е што ова е случај и во минатото да се потсетиме на ланското светско кога играше Турција со Србија итн... Голема добивка е и за ФИБА домаќинот да стигне барем до 1/2 финале.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

Одиме само храбро момци...
Вие сте гордоста на Македонија...
Следам спорт фанатично скоро 20 години,имало многу радости со некои од репрезентациите,и со локалните клубови,ама никогаш не сум се чувствувал толку горд и среќен како со нашата кошарскарска репрезентација....:cuc:
Овие луѓе се ВИСТИНСКИ ХЕРОИ...:pipi:
Пример за тоа како еден спортист треба да игра за боите на државата....:cuc:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Сепак нашите нека ја играат својата претпознатлива игра.Цврста одбрана и не толку сигурен напад во некои ситуации :P. Можеме да победеме :).Литванија не е dream team of USA :). Ехх што ќе мора ново далинско да мењаме :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902

Мојата посакувана шема за до финале А за таму се знае..ќе ги растргнеме шајкачите ко пресна баница:D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Литванија може не е УСА ама затоа е втора на светско од лани и тоа доволно говори за нивниот квалитет. На ова светско може да ги изедначиме со Франција и Шпанија токму ради тоа што се домаќини. Е сега од една страна Литванците денес може да влезат опуштено знаејќи дека добиле слаб противник и бидејќи играат дома... Ако постои ова опуштање што е реално тука ја гледам нашата шанса.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ај од сега па натаму нека не пишува кој заминал да навива,од која навивачка група итн.Доста со такви постови!
Јас искрено се плашам само од судиите,напишав во еден претходен пост!Нормално е да бидат необјективни т.е на страната на домаќинот,ама да не биде тоа апла!
Волку,волку,море волци да те изедат!

Kajgana Shop

На врв Bottom