Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Само 2 поста најде од толку многу?Да не се измачиш,не барај повеќе оти нема.И само заради 2 поста вие направивте како да 100 поста беа испишани вака : Ќе ди демолираме,5-0 ќе тепаме...
Ако не не потценивте зошто бе коментарите ви се како нерешено да ви извадил Херкулес на Кампот ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Крудели незнам дали го стави некој наназад но вчера спобудале по 2-2

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Баш сакав да го ставам сеа, ме претрка .. цар е .. :pos:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Абе што сакате Нончерино да прај супер си изигра типот а што ме радува ни картон не зеде да бесе Гатузо ке јадесе црвен 100%.
И да типот е зеден за 600 илјади евра...епа сеа ти види која една мизерија Шумуликовски е 1,8 милјони овај е три пати поевти што очекувате од него на дрва да се качуват....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ајмо кандидат за нов поптис, со здравје да си го носи ! :icon_lol:

Ќе го ставам и јас ова на потпис :) .

Инаку моментот кога Алвес сакаше да му ја земи топката на Сидорф.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ае уште некој што не го стави во потписот голот на Пато? :P Ко да сме ги победиле ебаго, jk. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ае уште некој што не го стави во потписот голот на Пато? :P Ко да сме ги победиле ебаго, jk. :)
Како да не го имаме ставено кога како експресен воз помина патката

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Море добро истрчал Ноче :) Само што 2-3 пати несигурно изреагира и им ја даде топката затоа така ми се виде... иначе ги имаше после на хајлајтс обележани под маркери на италијанска тв како се движеа нашиве : Сидорф , Бомел , Ночерино и Замброта... леле смешки беа , едвај одеа :D

А најкрив за првиот гол е Замброта пошто го заборави Педрито , не е само Абате што остави да го претрча Меси.
Реално Абате е кривецот не требаше така лагано да истрча а 3 х побрз од Меси Замброта добро што не отиде на Педро зошто можеше само пенал и црвен да добие...

Kajgana Shop

На врв Bottom