Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
^ незнам што сакаше само да удри со глава пујол ....
остај тоа, глеј го Бускетс колкав е ка трска највисок им е у Барса а коа ќе скокне неможеш лист хартија да му стаеш под нозе, Силва го изеде у скок :LOL:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
@ toni , Брат топ утакмица , најдобри сте тоа е факт ,ама што извадивме резултат извадивме и можеме да бидеме презадоволни.... не видов некој спорен момент само оној Бускетс коа падна под Касано једино тоа..али јбг не се задржувајте на детали толку.. позз се глеаме у Милано :)

@ Milanez ,
Брат глеав и на скај италија го имаа Анчелоти гостин и истото збореа дека Барса пати од нафрлувања пошто се мн високи :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Бускетс. Не во смисла да глумеше фаули туку за високо кренатата нога над Ночерино се правеше доста праведен.
И ова ти го викаш глумење?Секоја чест човече.....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И ова ти го викаш глумење?Секоја чест човече.....
Да одиш да му ја скршиш на некој главата и да се правиш дека не си ни го гибнал.... Незнам шо е то? Па пичка му матер, барем да му се извинеше.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
@ toni , Брат топ утакмица , најдобри сте тоа е факт ,ама што извадивме резултат извадивме и можеме да бидеме презадоволни.... не видов некој спорен момент само оној Бускетс коа падна под Касано једино тоа..али јбг не се задржувајте на детали толку.. позз се глеаме у Милано :)
Абе океј не викам зошто сте задоволни но вечерва имаше чист натпревар.А тој се лути зошто кренал нога Бускетс,а тоа го има во секој натпревар без разлика која екипа игра.

Туку јас се чудев зошто толкаво хејтење од страна на навивачи на Милан,барем со нив не сме имале закачки :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да одиш да му ја скршиш на некој главата и да се правиш дека не си ни го гибнал.... Незнам шо е то? Па пичка му матер, барем да му се извинеше.
Па пиши нешто друго,каква врска има тоа со глумењето.Од каде знаеш ти што викаше Бускетс во тој момент?И да,му ја скрши главата....во болница е сега. Дај напишете дека си претеравте со муабетите овде и точка.
Но не сакам да се расправам овде со вас,пак ќе напишам како пред малку,Честит бод и поздрав...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абе океј не викам зошто сте задоволни но вечерва имаше чист натпревар.А тој се лути зошто кренал нога Бускетс,а тоа го има во секој натпревар без разлика која екипа игра.

Туку јас се чудев зошто толкаво хејтење од страна на навивачи на Милан,барем со нив не сме имале закачки :D
Не се лутам дека крена, само не требаше да се прај дека не го гибна и мораше да се извини. Сепак за фер плеј се работи не за нешто друго.
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:27 PM ---
Па пиши нешто друго,каква врска има тоа со глумењето.Од каде знаеш ти што викаше Бускетс во тој момент?И да,му ја скрши главата....во болница е сега. Дај напишете дека си претеравте со муабетите овде и точка.
Но не сакам да се расправам овде со вас,пак ќе напишам како пред малку,Честит бод и поздрав...
добар си. И вас честит бод, се најдобро и чао пријатно :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Честито бод,се гледаме на Сан Сиро.....
Само едно нешто ќе прашувам,зошто паѓате на исто ниво како мадридистите ?Зошто викате дека сме ве потцениле ( како да сите ние пишевме дека ќе тепаме со 5-0 ) и ред други ниски зборови ?
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Барселона.43370/page-800#post-4404661

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Барселона.43370/page-799#post-4403935

Еве ти 2 поста каде што Милан е апла потценет...ме мрзи да барам сега уште а сигурен сум дека ги има ако не вака дирекно тогаш измеѓу редови Милан е потценет.
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:33 PM ---
Дека немаше глумење од страна на играчите на Барса немаше да бидеме реални сега ...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Еве ти 2 поста каде што Милан е апла потценет...ме мрзи да барам сега уште а сигурен сум дека ги има ако не вака дирекно тогаш измеѓу редови Милан е потценет.

Дека немаше глумење од страна на играчите на Барса немаше да бидеме реални сега ...
Немој не ме радуј :icon_lol: Изгледа си бил во вц кога беше ‘‘фаулиран‘‘ Бускетс :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905

Само 2 поста најде од толку многу?Да не се измачиш,не барај повеќе оти нема.И само заради 2 поста вие направивте како да 100 поста беа испишани вака : Ќе ди демолираме,5-0 ќе тепаме...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сеа ако почнеме да се фаќаме за секоја ситуација ....
Брате тоа е зошто нашиве не праеа тоа,а се знае како глумат жабарите...Тоа е тоа не сум јас единствен што тврди дека глумат :) такви се јбга го заебале и драмски спрема мене :))
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:46 PM ---
Само 2 поста најде од толку многу?Да не се измачиш,не барај повеќе оти нема.И само заради 2 поста вие направивте како да 100 поста беа испишани вака : Ќе ди демолираме,5-0 ќе тепаме...
Ај ај ова на дете од 2 години да му го кажуваш само денес надвор што бев ми кажа најмалку 10 навивачи на Барселона деќа Милан нема да помине испод 5...

Kajgana Shop

На врв Bottom