- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.318
- Поени од реакции
- 15.571
Дигна востание тогаш зашто Мота играл пред негоГо седнуваа кога беше повреден, во финалето со Мазембе се бунеше зошто не играл прва постава.
Јас да бев Оби ќе го ставев и следниот ден куферите за Скопје ќе си ги спремев
--- надополнето: Sep 13, 2011 3:37 PM ---
Те разбрав што мислиш, немаше потреба ни да те дочитам.Колку јако ќе биде утре пак крило да игра Снајдер
Дали сум единствен кој мисли дека 4-3-1-2 не е добра формација за Интер и дека ако нешто се менува нека се смени во 4-2-3-1?
Не е ефикасен воопшто Снајдер сам во тој дел од теренот без помош и плус пред него двајца напаѓачи кои само чекаат топки. Во 4-2-3-1, овие други двајца лево и десно од него ем ке играат напред ем ке му помагаат во средина, затоа и купивме играчи како Зарате и Форлан, затоа го имаме и Кутињо а некогаш по тие страните може и снајдер да игра малку по повлечено во зависност кој ке игра во средина.
Можеби не ме разбравте што сакам да кажам, ама вака не се објаснува, а ме мрзи да цртам
Се согласувам, да имавме уште двајца покреативни и побрзи играчи во средина, играчи што знаат да повлечат топка во средина(Рики пример, сега или во иднина, Кутињо...) за да може да направат вишок и да им дадат топка на чекачите Милито и Пацо а со тоа и на Снајдер да му отворат повеќе простор и да го растеретат.
А сега ги имаме Камби, Деки и Занети