UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
stvarno dosadni ste bile, dosta ni be realovci pa sega i vie so toa da ne bese ofsajdot, da ne bea reflektorite, da bese mesi kor i villa nem,
a ako pocneme nie so toa, na messi mu ponistija cist goll zaradi ofsajd i nikomu nisto, cestitavme bod i toa e toa, oladite malce, mislite deka letate
Значи ми чуе половиов орган за реаловци, дадов свој осврт на мечот. И не можам да го преболам офсајдот, како и да е ви честитам еве на бодот пошто погоре забраев !

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Значи ми чуе половиов орган за реаловци, дадов свој осврт на мечот. И не можам да го преболам офсајдот, како и да е ви честитам еве на бодот пошто погоре забраев !
fala
inaku site zaboravija deka ova faza po grupi ne e tolku bitna (osobeno vo ova grupa, se znae koj ide ponatamu)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
^ Боту а да пробаш да реплицираш, а не да бидеш и глуп и да тролаш !!

Иначе зашто никој не примети дека Барса почна да игра по излегувањето на Боатенг ?

Слабо изиграл Милан, бла бла бла, Барса доминирала, бла бла бла .....

2-2, а замислите да не играше Милан слабо што ќе се десеше !!

Aх офсајдот на Пато немоем да го преболим никако, као ни фаулот за голот !!

А Барса го даде првиот несакајќи другиот подарен фаул, ја мислим дека Филе и ко треба да се задоволни со бодот.

А на Сан Сиро само дај боже да се комплетни и нормален судија дај ни !!

И замалку ќе забраем, свите на колена и поклоните му се на Мајсторот !

2eeapg6.gif

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Видете ја раката на Силва, како судијата не свиреше фаул у напад уште не ми е јасно, му ебем тоа педерчето Англиско.

Бускетс уште лежи пред голот иначе, само не ја тргнал раката од лицето да зирне дека завршил мечот и отишле свите !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom