- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.984
- Поени од реакции
- 74.046
Кајак на диви води...sto se igra? ideja nemam, kosarka ili futbal?
Кајак на диви води...sto se igra? ideja nemam, kosarka ili futbal?
si se prilagoduvate so h20Кајак на диви води...
Прашање е дали ќе се пласираме на тоа Светско во Србија..Тие 30 души се заминати веќе изгледа. Утре сабајле одат другите 150.
И гледам албанциве се мешаа у темава, а се знае дека утре у 20.00 да не претерам, ама секој нивни втор дом, телевизорот ќе биде упален на Сител или supersport (и таму го даваа ЕП).
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:42 PM ---
Малку оф топик: ЕП у кошарка 2013 е у Словенија, а СП жени у Србија. Подобро и да баравме неможевме да добиеме
Можи не се меѓу нив тие 30комити,ама наводно тие 150навивачи сите биле од ск,дури 5места биле понудени за Чкембари кој нормално ги одбиле.Вечерва на вестите од Сител мислам беа,слушнав дека владата ги платила трошоците за 150 навивачи кои отпатуваа за Литванија.Значи ли тоа дека и тие 30 комити се меѓу овие 150?!
Идат и од Тетово 15,20 души....екипа лудницаМожи не се меѓу нив тие 30комити,ама наводно тие 150навивачи сите биле од ск,дури 5места биле понудени за Чкембари кој нормално ги одбиле.
Незнам ои то го глеаш ко позитивна работа,сосема непотребна селекција напраја овие шо ги делеле картите,поарно да ги поделеја по штабојте низ цела земја него вакви поделби да прат,да ти се плукнам во државата скапана,и во спорто ги делат луѓето...Идат и од Тетово 15,20 души....екипа лудница
Море ич нека не понуделе, нека седат дома. Што има да се иде да се даде подршка за да се оствари историски пласман, будали луѓе. Седи дома и трај.Незнам ои то го глеаш ко позитивна работа,сосема непотребна селекција напраја овие шо ги делеле картите,поарно да ги поделеја по штабојте низ цела земја него вакви поделби да прат,да ти се плукнам во државата скапана,и во спорто ги делат луѓето...
Знам дека излезе катастрофа работава,знам дека на секој Македонец му се иде али јбг мора да се напрае поделба,селекција...значи или ќе имаат нашите каква таква поддршка или ќе бидат оставени сами во салатаНезнам ои то го глеаш ко позитивна работа,сосема непотребна селекција напраја овие шо ги делеле картите,поарно да ги поделеја по штабојте низ цела земја него вакви поделби да прат,да ти се плукнам во државата скапана,и во спорто ги делат луѓето...
Oд сите навивачки групи има..а за карти во Велес има карти продава директор е на Борец човекот сигурно од РФМ ги набавува сеа дали има уште незнам.Тие 30 души се заминати веќе изгледа. Утре сабајле одат другите 150.
И гледам албанциве се мешаа у темава, а се знае дека утре у 20.00 да не претерам, ама секој нивни втор дом, телевизорот ќе биде упален на Сител или supersport (и таму го даваа ЕП).
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:42 PM ---
Малку оф топик: ЕП у кошарка 2013 е у Словенија, а СП жени у Србија. Подобро и да баравме неможевме да добиеме
Јасно ми беше мене дека ќе има само нејќев да пишувам знам сите ќе ми се фрлат. Многу јасно е кога одбрани се поважните фаци на ЦПБ, ФА и Комити да идат очекувавте нешто друго? Ќути барем стигнале не се урнал авионот...^ Мамицата да им еб*м ако најдоа баш во овој момент да си ги мерат.
Ако е така, ако се толку за нигде слободно заслужиле да паднат и нека се убијат!Инциденти во авион кон пат за Литванија сеуште не се знае кој со кој се пресметал...