Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

В

Вори

Гостин
Глеам по форумов се некои гомнојадци со имиња во стилот на манчестер форевер или ливерпул или дрн дрн...и они после ке зборат за МК репрезентација и како РЕАЛНО „браќа“ срби ( да со мала буква ) имале поголема шанса него ние со Литванците! Кога ќе почнеме да го цениме и сакаме нашето повеќе од туѓото, само тогаш ќе не биде. Иначе многу е лесно...прстот у гз, напред манчестер, јадам гомна и си свиркам:drk:
ДЕБИЛАНА!
Никаква врска нема едното со друго,ама баш никаква.Тие не навиваат за Англија,навиваат за тим оттаму.Едно е тим,друго е репрезентација.Не мешајте баби и жаби.
Ама ај колку да се напише нешто.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Глеам по форумов се некои гомнојадци со имиња во стилот на манчестер форевер или ливерпул или дрн дрн...и они после ке зборат за МК репрезентација и како РЕАЛНО „браќа“ срби ( да со мала буква ) имале поголема шанса него ние со Литванците! Кога ќе почнеме да го цениме и сакаме нашето повеќе од туѓото, само тогаш ќе не биде. Иначе многу е лесно...прстот у гз, напред манчестер, јадам гомна и си свиркам:drk:
ДЕБИЛАНА!
Добро ај ПОХОВАНИ ТРОСЕДУ извини. Србите ке го јадат од Русите 20 разлика а Македонија ке ја парчоса Литванија со +15 , а после нека се тресе Шпанија пошо ги згазивме и нив. Мислам дека ова е реално сценарио- се сложуваш??
Поентата ми беше барем малку да бидеме реални и да ги согледаме можностите а не да лупаме глупости!!
И верувај дека сигурно не ја сакаш победата повеќе од мене!

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Ок другар ќе видам, можда ќе останам дома, али ако се собереме поголемо друштво идам :D
Sea se mislam i jas da dojdam na plostad od Kocani sum ama ke bide ubava atmosfera a znam deka i ke pobedime ke ima slavanje,inaku Sokolov kaza deka raspolozenieto vo timot e na nivo ama deka nasite imat i po malku trema sto e loso, Bo bil najsmiren i siguren vo pobeda daj boze ;)
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:18 PM ---
Добро ај ПОХОВАНИ ТРОСЕДУ извини. Србите ке го јадат од Русите 20 разлика а Македонија ке ја парчоса Литванија со +15 , а после нека се тресе Шпанија пошо ги згазивме и нив. Мислам дека ова е реално сценарио- се сложуваш??
Поентата ми беше барем малку да бидеме реални и да ги согледаме можностите а не да лупаме глупости!!
Mancester ako Makedonija ja pobedi Litvanija veke nesakam da pisuvas na forumot i pred site javno da priznaes deka nemas vrska od sport daj bidi malku optimist be covece ne se tie roboti ne pobedlivi

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Sea se mislam i jas da dojdam na plostad od Kocani sum ama ke bide ubava atmosfera a znam deka i ke pobedime ke ima slavanje,inaku Sokolov kaza deka raspolozenieto vo timot e na nivo ama deka nasite imat i po malku trema sto e loso, Bo bil najsmiren i siguren vo pobeda daj boze ;)
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:18 PM ---

Mancester ako Makedonija ja pobedi Litvanija veke nesakam da pisuvas na forumot i pred site javno da priznaes deka nemas vrska od sport daj bidi malku optimist be covece ne se tie roboti ne pobedlivi
Normalno deka imaat, no utre koga ke izlezat na teren, ke se zdivat, bashka i Toshka kje igra.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Секако дека сум оптимист. Ако напишеше некој дека со голема борбеност и среќа ке успееме да парираме на Литванците ке беше оптимизам, ама ако кажеш дека ке ги згазиш со 15 разлика така едноставно и ако тврдиш дека Литванија се аматери шо немат врска тогаш си избегал од реалноста!!
Збориме за екипа која од 10 учества на ЕП има 5 медали:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.717
Поени од реакции
11.977
Мислиш, уште 19 пати :icon_lol:
Толку нека е :D
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:34 PM ---
#9 помеѓу најдобро рангираните спортски видеа на YouTube за денес! :)
http://www.youtube.com/sports?pr=&l=&p=1&s=tr&t=t&cr=
Добро добро немам ништо против тоа само по 3 пати на страна ја ставаат а мислат дека ја откриле Америка :) Апла е веќе

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Која логика ја извади похованиов тросед :pos: од утре сите јузерите да ви ги видам сменети во стил „Македонија форевер лове кис4е асл плс“.

Само одбраната да си биде на ниво и Докузовски да им стави тампони во ушите :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.717
Поени од реакции
11.977
ќе ја играм со 500 :)
Реков јас...илјадарче на Литванија па или парички или 1/2 финале ( подобро второво ) Е сега ако оди мечот во продолженија и таму изгубиме.... членот Rousso ќе ви ги врати парите пошто е најсигурен дека тепаме :D
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:36 PM ---
Која логика ја извади похованиов тросед :pos: од утре сите јузерите да ви ги видам сменети во стил „Македонија форевер лове кис4е асл плс“.

Само одбраната да си биде на ниво и Докузовски да им стави тампони во ушите :icon_mrgr:
Ако тепаме ќе си го сменам аватарот. А и потписот

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Реков јас...илјадарче на Литванија па или парички или 1/2 финале ( подобро второво ) Е сега ако оди мечот во продолженија и таму изгубиме.... членот Rousso ќе ви ги врати парите пошто е најсигурен дека тепаме :D
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:36 PM ---

Ако тепаме ќе си го сменам аватарот. А и потписот
Не те прави ни аватарот, ни јузернејмот ни потписот ништо повеќе од другите, само на кого да му објасниш. Ова што се отвори тема за да имаме аватари чисто поради атмосфера, како во новогодишниот период :)))))

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Вторник, 13 Септември 2011 16:05

Сподели
333

Споделете ја веста со Вашите пријатели

Според анкетата која се спроведува на Фејсбук страната на FIBA Europe поголем дел од анкетираните сметаат дека Македонија е фаворит во утрешниот четвртфинален натпревар на Евробаскетот кој се одржува токму во оваа земја.

Според досегашните гласови, од 9 илјади гласачи дури 7 илјади сметаат дека Македонија има поголеми шанси да стигне до полуфиналето од домаќинот Литванија.

Во другите три четвртфинални средби, Франција и Шпанија како големи фаворити влегуваат во пресметката со Грција односно Словенија, додека Србија како фаворит влегува во дуелот со Русија, покажува анкетата.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136

Вторник, 13 Септември 2011 16:05

Сподели
333

Споделете ја веста со Вашите пријатели
Според анкетата која се спроведува на Фејсбук страната на FIBA Europe поголем дел од анкетираните сметаат дека Македонија е фаворит во утрешниот четвртфинален натпревар на Евробаскетот кој се одржува токму во оваа земја.

Според досегашните гласови, од 9 илјади гласачи дури 7 илјади сметаат дека Македонија има поголеми шанси да стигне до полуфиналето од домаќинот Литванија.

Во другите три четвртфинални средби, Франција и Шпанија како големи фаворити влегуваат во пресметката со Грција односно Словенија, додека Србија како фаворит влегува во дуелот со Русија, покажува анкетата.
awe a anketiranite da ne se Makedonci :D

Kajgana Shop

На врв Bottom