UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Јок, Челзи твои се најјаки.
Фановите на Барса се криви што е ставено 1.3 за победа. Иди бе удави се во чаша вода. И да Милан не е Херкулес, Херкулес победува на Камп Ноу.
--- надополнето: Sep 13, 2011 9:29 PM ---

Милан од 2007ма(кога освоија ЛШ) нема поминато 1/8мина финале. Не знам дали ќе ја подобрат играта, ама тешко да поминат и оваа сезона ако играат како вечерва.
Еии што ми рече.Да се удавам во чаша вода.Која финта чоече,ме напраи лом :D

Не биди мизерен бре.Никој не рече дека Челзи се најјаки.И не се фановите на Барселона криви за коефицентот,ама се дигнати до небо и никој подобар од Барселона нема според нив.Е затоа ми е мило и нека ви кисне сега.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Lets get this shit started

>MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI MISSI

Фацата на Тиаго Силва кога даде гол

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
Ццц, какви „дискусии“ за по само прв ден. Освен Росонер не видов некое асално мислење напишано.
Па и нема шо да се напише,барса кружеше цело време и сеа каталонците плачат и викаат дека се радуваме на освоен бод

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Милан не се затвори сам по себе,него барса баш со тој пролив игра те тера да се затвориш сакал нејќел..ти доаѓаат 6 играчи со пасови константно меѓу себе и бараат дупче да се пикнат и им успеа.Милан одигра одлично во одбрана цели 90 мин,а акциите на Милан и не беа нешто посебно али сепак ми се во срце!
Да те тераат но ако ти покажеш малку заби ќе видиш дали во нареден напад они ќе се осмелат со пола тим да прејдат на твоја половина.Реално да гледаме Милан немаше никакви акции во буквална смисла на зборот туку играше класичен катанаџо стил кој што по којзнае кој пат се покажува како успешен.Велам успеше зошто Милан на утакмицава играше со пола втор тим.
По мене тоа затварање на почетокот беше дел од тактиката т.е тактиката беше да се даде брз гол па после колку можат да се бранат и ако се укаже можност од контра или пак од прекин да се постигне и втор гол.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и нема шо да се напише,барса кружеше цело време и сеа каталонците плачат и викаат дека се радуваме на освоен бод
Епа ко што можеше Росонер да пише анализа, сигурно можат и повеќето ама форумов издувен вентил е на едно 80% од тука.

Дискусија нема веќе 2-3 години. Се почесто, наместо за утакмица, се прави муабет за судии и кој кого мрзи.
Тhis. Не сме дечиња сеа сликички ќе ставаме, јао најаки сме. Општо зборувам, не потенцирам на никого.

Штедете се барем за нокаут фазите, не знам ни како имате желби за натпревариве по групи да се расправате кога и вака и така се знаат 95% од патниците кои ќе одат понатаму :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ми го скрши филмот сега ха, успех е на Барса со тој состав да и извадиш нерешено на Камп Ноу.. сепак знам дека можеме и ќе ги тепаме следна..
Не ми е поентата да кршам филм. Секако гол во 90+ минута секогаш е добредојден и нормално е навивач на таа екипа која го постигнала голот да биде позадоволен од навивач на противникот. Муабетот ми е дека сепак се работи за Милан, сила во европскиот фудбал а некои тука се попалија како Милан да направил изненадување рамно на она кога Андора ни извади бод во Скопје.

В

Вори

Гостин
Епа ко што можеше Росонер да пише анализа, сигурно можат и повеќето ама форумов издувен вентил е на едно 80% од тука.

Тhis. Не сме дечиња сеа сликички ќе ставаме, јао најаки сме. Општо зборувам, не потенцирам на никого.

Штедете се барем за нокаут фазите, не знам ни како имате желби за натпревариве по групи да се расправате кога и вака и така се знаат 95% од патниците кои ќе одат понатаму :)
Спомна слики,автоматски се пронаоѓам и јас.Види,кога има добра дискусија,секогаш некој бот се избацува и ја уништува со дебилски коментари.
Кога на пример Барселона ќе победи,кој има пишано некое добро мислење на темава или пак кога се развила добра дискусија?Никогаш.Згора на се,кога победуваат тогаш провоцираат,прозиваат,вреѓаат.А сега кога го лапнаа во последна минута и кога плачат,а кога ние останатите им враќаме на некој начин,е тогаш немало дискусија.
Не сте реални ич,само да знаете.Како некој заштитен вид на форумов да се,па ајде сега да ги штитиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Спомна слики,автоматски се пронаоѓам и јас.Види,кога има добра дискусија,секогаш некој бот се избацува и ја уништува со дебилски коментари.
Кога на пример Барселона ќе победи,кој има пишано некое добро мислење на темава или пак кога се развила добра дискусија?Никогаш.Згора на се,кога победуваат тогаш провоцираат,прозиваат,вреѓаат.А сега кога го лапнаа во последна минута и кога плачат,а кога ние останатите им враќаме на некој начин,е тогаш немало дискусија.
Не сте реални ич,само да знаете.Како некој заштитен вид на форумов да се,па ајде сега да ги штитиме.
Реков јас не потенцирам никого :) Одамна пратам дека вакви работи се случуваат, денешниве резултати немаат никаква врска со мојот пост. Ниту па ова беше некоја опомена, туку мое лично мислење :)
Продолжете ако сакате така.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
шо толку скокање кога се знае уште сега дека Барса и Милан одат од оваа група во наредната фаза понатаму !!! секој кој мисли поинаку можи да си прави филмчиња и да се “вара“ - негов проблем

не видов клипче од голот на Хулк - ѕвер е човекот,си го заслужува секое евроцент на теренот !!!

В

Вори

Гостин
Реков јас не потенцирам никого :) Одамна пратам дека вакви работи се случуваат, денешниве резултати немаат никаква врска со мојот пост. Ниту па ова беше некоја опомена, туку мое лично мислење :)
Продолжете ако сакате така.
Знам дека не потенцираш,но ете се пронајдов јас.Се случуваат секогаш вакви работи и ќе се случуваат,јебига.
Не продолжувам така,барем не јас.Глупо и идиотски е.Ама ете сакав да се спуштам на таквото ниво и на таквите да им вратам на таков начин.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не дека е некој значаен резултат и одлучувачки али добро е за промена пулените на Уефа да ја осетат кучката карма на своја кожа :pipi:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Не дека е некој значаен резултат и одлучувачки али добро е за промена пулените на Уефа да ја осетат кучката карма на своја кожа :pipi:
ај можи ќе ви тргни годинава :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Каков гол на Хулк и на тој од Дортмунт свака им част.

п.с Утре кој ќе ги даваат ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom