Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволно за да се обезеди пласманот.Сега со Еспањол да се врати конечно победничкиот дух на гости.:)

за 3-4 сезоне ќе има кој да ги пуни Реал ..... КРКИЧ

Асистенција на Кикрич до Ињеста- Прв гол.
Дриблање на Кркич, пас до Меси и пенал- Втор гол

Осигурано прво место во група.
11-Барса
7-Ренџерс
7-Лион
3-Штудгард

Неможе подобро. :vozbud:

Меси, Џовани, Кркич, Ињеста има кој да ги пуни мрежите на ривалите...и има многу љубоморни фаци. :wink:
Наредна година верувам дека повеке шанса ке добива и Тиаго, 16годишниот вондеркид, син на некоја легенда на Барса. Мислам дека играше во купот Alcoyano.

Асистенција на Кикрич до Ињеста- Прв гол.
Дриблање на Кркич, пас до Меси и пенал- Втор гол

Осигурано прво место во група.
11-Барса
7-Ренџерс
7-Лион
3-Штудгард

Неможе подобро. :vozbud:

Меси, Џовани, Кркич, Ињеста има кој да ги пуни мрежите на ривалите...и има многу љубоморни фаци. :wink:
Наредна година верувам дека повеке шанса ке добива и Тиаго, 16годишниот вондеркид, син на некоја легенда на Барса. Мислам дека играше во купот Alcoyano.
хех зашто љубоморни,само пишав дека добро изигра,има во реал доволно таленти нема зашто да сум ви љубоморен,секако ако ова се однесува на мене:bilokojzbor:

хех зашто љубоморни,само пишав дека добро изигра,има во реал доволно таленти нема зашто да сум ви љубоморен,секако ако ова се однесува на мене:bilokojzbor:
ivan Ddime кажа општо дека има МНОГУ љубоморни фаци и има верувај.
BTW време е да се насочиме кон дуелот со Еспањол.Одиме на 3 бода и стасување на Реал:helou:

Ајде сега со мислите право во Еспанјол. Мора да се прекине серијата лоши резултати во гостувањата.
Во сабота играме со Еспанјол се надевам на добра формација од страна на Холанѓанчето, и то.

Во сабота ќе се истурите на Еспанјол ... :pipi:

тешко ќе ви е со еспањол,посебно дома што играат

кој се Еспањол па да га тепаат Барса ...
мој тип 2-ка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom