Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде утре или во среда гостуваме на Лион. На таа утакмица според мене не треба да ја пушти првата постава бидејки и без тоа сме влезени во осмина финале.

Ето ќе ги пуни домаќините! :vozbud:

Едвај чекам да го гледам пак во акција ... да шиба голови :pipi:

Не сме сигурни патници сеуште...замисли да не тепа Лион и Ренџерс да тепа, и во последно коло да изгубиме дома од Штудгард а Лион и Ренџерс нерешено.

п.с лажам бе, имаме гол разлика 7-0 значи и да имаме исти бодови со Лион(ако биде како што пишав погоре) пак ние ке идеме. :)

barsa se carevi toa so im go napravi ronaldinjo bese majstorija od negova strana na site kicmite im gi ispokrsi

barsa se carevi toa so im go napravi ronaldinjo bese majstorija od negova strana na site kicmite im gi ispokrsi

Браво бе брат, како си го напишал постот ке кажеш рагби играле.
Ова ми текнува на К-15 кога на цаци на брат му, му ја скршија кичмата.И тогаш Цаци отиде и на сите кичмите им ги испокрши:pos2:

Па, Стево Ем Си дига повеќе од него :pipi:
имаш право :pos2:

само овој тренинг беше кога рони беше повреден така да за повреден мускул сосема солидна тежина

Ајде утре или во среда гостуваме на Лион. На таа утакмица според мене не треба да ја пушти првата постава бидејки и без тоа сме влезени во осмина финале.
Да, мислам дека на оваа утакмица треба Бојан да го пушти прва постава да игра да се докажи.Штета шото Дос Сантос е повреден.

лелел каква акција од соништата.Машинеријата почна.Одлична асистенција на Бојан и Ињеста рутински ја заврши акцијата:olee::olee:

Акција фазомер...Меси до Бојан кој маестрално го проигра Ињеста, и рутинска реализација...3минута е.

ШИТ.Таман се израдував изродот Валдез направи грешка и веќе е 1-1.
Ама и нерешено ни одговара нас.

леле ама се спукаа уште на почетокот.Иначе одлична утакмица одамна немам уживано овака добро на футбал!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom