В
Вори
Гостин
Не да солира како Паркер,ама со својата висина и маса треба да го изеде кошот.А не да се плаши да закуца или да положи.
Не ми беше поентата да напаѓам некој, а не пак тебе што знам барем дека не си антиспортиста и го сфаќаш фунционирањето на репрезентацијата. Дека одбраната е колективно залагање и дека сите имаат подеднаков удел таму, но ако тргнеме поединечко ќе видиме дека со оглед на искуството шо го има и кај играл Владо потфрли, но за наша среќа тука се браќата Стојановски кои имаат и подобри статистики од него и надохнадија неговите поени во нападот, иако во 99% од екипите плејот постигнува појше поени од тројката.Ако се обиде со ова да потенцираш дека јас ја препознавам ,,само'' важноста на Бо си се заебал. Мене на цел турнир најомилен во цела репрезентација ми е Војдан, а сите кога скокаа по Бо после победата против Грузија не им замерам, да, човекот го постигна решавачкиот поен, предходно имаше положување, веднаш по тоа украде топка и пак поентираше, но лично за мене тогаш најзаслужен за победата беше Марин, зошто успеа да најде одбрана за далеку повисокиот состав од нашиот.
... а ако само го кажуваш своето мислење без иронија, ондак се слагам со тебе во целиот пост.
Браво. Конечно еден паметен експерт. Какви скаути и менаџери на Ефес, Барса и останати гиганти какви бакрачи, ти да составиш екипа има да плескаш пола NBA и цела европа. И ја незнам како се заебуваат со Владо сите јаки екипи?? Изгледа не читале на форумов дека не го бива...Оф леле со кого се расправам и ја.
Big deal, сигурно и Марин му има речено да ја чуват топката 12-14 секунди.
Соколов никад не бил плејмејкер на првенствово, секогаш кога бил во игра бил заедно со еден од Бо, Илиевски и Мираковски, незнам шо имаш гледано ти? Соколов трча од крило до крило и чека да шутне за тројка и не е плеј, ама богами јаде банани како плеј.
Дај статистика? Ретко прајт грешки во додавања, ама скоро сите му се "back to the goalkeeper" сигурни додавања и затоа дури Перо и Бо се подобри асистенти од него.
FAIL, Владо никад не бил ниту decent шутер.
Да се надеваме, ама ти за домашна работа прати го убо натпреварот. Не после да видаш јак е Владо прави некој финти со раката на главата или покажува со прстите во воздухот, па зато јак е.
Обично замена играше во сите тие тимови, а и у ефес пред Тунчери секако нема да игра. Значи читај убаво постовите, Владо неможе да не го бива со таква кариера, си има он и предности кои ги искористивме, ама он потфрли на ЕП. Неможе плеј така мизерно на шутира, да се плаши да превземе одговорност, и толку слободни да промашува. Барем последново не смее. Војдан троши помалку топки, подобар е во одбрана и е попрецизен. Знам дека сме сеа сите среќни и живееме у бајка, ама барем гледај реално работите.Браво. Конечно еден паметен експерт. Какви скаути и менаџери на Ефес, Барса и останати гиганти какви бакрачи, ти да составиш екипа има да плескаш пола NBA и цела европа. И ја незнам како се заебуваат со Владо сите јаки екипи?? Изгледа не читале на форумов дека не го бива...
Maкедонија - ЛитванијаНекоја статистика за Литванија?