Препорака за гејмер компјутер

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Dell Alienware моментално најдобар гејмерски лаптоп.
Ајде бе?Alienware е само името пријател кое кошта да не претерам 60% и више од цената на тој мочан лаптоп.За тие пари што ќе ги дадам за тоа го*но,ќе си купам ASUS што ќе го стаи у минус Alienware-от:tapp:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ајде бе?Alienware е само името пријател кое кошта да не претерам 60% и више од цената на тој мочан лаптоп.За тие пари што ќе ги дадам за тоа го*но,ќе си купам ASUS што ќе го стаи у минус Alienware-от:tapp:
Извини, а кој е тој Асус што ќе го стави во минус на Делот???????????

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
:) Јас земав ASUS CPU : Intel Core i7 2630qm, Nvidia GeForce GT 540M 2GB, 6GB DDR3 на 1333MHz и 640HDD за 40 000 :) па сега види каде ке најдеш иста конфигурација за истите пари Dell или било кој друг + имам 3 години гаранција ;)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
:) Јас земав ASUS CPU : Intel Core i7 2630qm, Nvidia GeForce GT 540M 2GB, 6GB DDR3 на 1333MHz и 640HDD за 40 000 :) па сега види каде ке најдеш иста конфигурација за истите пари Dell или било кој друг + имам 3 години гаранција ;)
Ми споредуваш Bugatti Veyron и Porsche Carrera. :D

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Пријател летај ти у небо а и таквите како тебе заедно ги прават богати Alienware.И двете компании користат процесори од Intel & AMD и слични продукти,само Alienware повеќе ги шминкаат да привлекуваат поише луѓе , а ASUS штета што си има и свои додатни технологии(во Notebook незнам толку,али во Dekstop ДА).Второ,Распрашај се повеќе за Alienware,па после збори.И трето Notebook е повеќе за персонални работи(за гејминг не се предвидени,зашто максималната мобилна-графичка дали од AMD или од nVidia,е уствари една обична GTX460-ка на декстоп-па дали и толку).

Kajgana Shop

На врв Bottom