Идеал шипка ? :O . Патем одеме да растуреме . Нема пази ,само гази .Овие ќе ги поминеме како тајфун!
Војдан ќе краде топки како луд. (гледав на чаша јогурт)
Идеал шипка ? :O . Патем одеме да растуреме . Нема пази ,само гази .Овие ќе ги поминеме како тајфун!
Војдан ќе краде топки како луд. (гледав на чаша јогурт)
Ај малку да се спуштиме на земја. Каква еуфорија не фати ке го победиме и дрим тимот на USA. Реално ако победиме ке биде неверојатен подвиг. Да смачкаш една Литванија на домашен паркет ке биде армагедон за нив.Абе што ве гледам чудни... Судиите ќе не зезале... Навивачите ќе не пцувале... Добро шутирале за три поени... Букмејкерите им давале предност... Уште што ти не...
Вие ја гледате ли нашата репрезентација на ова првенство? Пред секоја утакмица истите коментари, а на крајот сепак ние победуваме! Русите на овој натпревар не не победија! Имаа неверојатна среќа и помош. Сепак нашиот народ рекол: „Секое лошо за добро е“! Литванците ја немаа среќата на србите за да не одбегнат!
Јас очекувам рамноправен меч, во кој нијансите ќе одлучуваат. Нашите ја имаат предноста на заедничкиот тимски дух и братската борба. Тоа ќе биде пресудно утре!
Makedonijos rinktinės kapitonas Pero Antičius yra pasiruošęs kovai su Lietuvos rinktine ketvirtfinalyje.http://www.basketnews.lt/video/ziureti/982-anticius-jasikevicius-yra-komandos-smegenys.html
Еве Перо шо вика после утакмицата со Русија:
Прав капитен браво мајсторе!!
Prevod?Makedonijos rinktinės kapitonas Pero Antičius yra pasiruošęs kovai su Lietuvos rinktine ketvirtfinalyje.
Антич или грешам?Prevod?