Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Голманот што бранеше со Вардар, незнам како се вика ниту што е како е, но единствено тој ми остави впечаток.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Отиде курбан Жарко
???
--- надополнето: Sep 11, 2011 7:46 PM ---
Аман бе, со Руфеја дома 0-0...
Резил поарно што не бев да ја гледам ... по кажувања слушам дека Руфеја била класика третолигашка екипа...годинава што подобар пласман за догодина со појше финансии и средени работи во клубот зборам за управата итн итн итн...

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
што луге ке беа оние што се радуваат на туга несрека што ви беше крив човекот јас стварно незнам само македонска работа ...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
што луге ке беа оние што се радуваат на туга несрека што ви беше крив човекот јас стварно незнам само македонска работа ...
може да кажеш за што станува збор, не сум во тек ??? Иначе вчера убаво беше да се види Дарко Панчев во дрес Македонија Ѓ.П. како игра мал фудбал :D !!!

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
ммм форумџииве се радуваат дека за неуспехот на горче најмногу си го изеде главниот судија жарко и такви работи

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
ммм форумџииве се радуваат дека за неуспехот на горче најмногу си го изеде главниот судија жарко и такви работи
Е па ако си заслужил редно е малце гаќите да му се раздрмаат...башка во Ѓорче во 1 Лига имаше такви работи па камоли во 2ра сега ... Не е нешто ново тоа !!!

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Верувај дека не се радувам на ваквите работи, иако имаше одлуки контра нас. Но по она што ни се случи во Гостивар против Ринија, и против Кораб во Дебар, ова беше логичен епилог.
Сега било која екипа да гостува на Кокта, ќе и биде исто како да игра во Тетово против Шкендија или пак да игра во Зајас.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
bratce toa e malcinstvo sme vo sopstvenata drzava mislis jas nzn i jas igram i taka mi e znam se no sto da pravam ovie ''gornive" site prava mu gi dadoa

Kajgana Shop

На врв Bottom