- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.257
- Поени од реакции
- 2.595
Голманот што бранеше со Вардар, незнам како се вика ниту што е како е, но единствено тој ми остави впечаток.
???Отиде курбан Жарко
Резил поарно што не бев да ја гледам ... по кажувања слушам дека Руфеја била класика третолигашка екипа...годинава што подобар пласман за догодина со појше финансии и средени работи во клубот зборам за управата итн итн итн...Аман бе, со Руфеја дома 0-0...
Отиде курбан Жарко
може да кажеш за што станува збор, не сум во тек ??? Иначе вчера убаво беше да се види Дарко Панчев во дрес Македонија Ѓ.П. како игра мал фудбалшто луге ке беа оние што се радуваат на туга несрека што ви беше крив човекот јас стварно незнам само македонска работа ...
Е па ако си заслужил редно е малце гаќите да му се раздрмаат...башка во Ѓорче во 1 Лига имаше такви работи па камоли во 2ра сега ... Не е нешто ново тоа !!!ммм форумџииве се радуваат дека за неуспехот на горче најмногу си го изеде главниот судија жарко и такви работи
Верувај дека не се радувам на ваквите работи, иако имаше одлуки контра нас. Но по она што ни се случи во Гостивар против Ринија, и против Кораб во Дебар, ова беше логичен епилог.ммм форумџииве се радуваат дека за неуспехот на горче најмногу си го изеде главниот судија жарко и такви работи