Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
2-3 days country road , odlepuvanje 7.8 spored rihter , furanje za nazad u voz = 2 little time 2 many hot chicks :cool:

синоќа со мајата екипа од 22 часот до 4 часот го демолиравме градот бркавме жени и ние многу често се одлепуваме и дома си дојдов така малку по дејство на алкохол немаше никој дома го барав татко ми во фрижидерот ама не беше таму.

najverojatno ke im tekne deka toa e odlicno mesto za trans zurka... barem dur e leto!!!
Се надевам...
Па и не само преку лето. Преку цела година може. Ќе облечеш една јакна и спремен си. Тоа место е на завет, така да не дува ветер, покриено е со мостовите, преблиску до аеродром, ново лисиче и автокоманда, а сепак доволно оддалечено од нив за некои нервозни комшии да не се жалат за музиката.
Едноставно, совршено место за транс журки. Не знам како не било откриено до сега, али сега откако се откри - мора да почнат да се прават редовно таму.
Барем ќе им биде подостапно на луѓето отколку у некоја планина. Нормално, тие што идат у планини сакаат да си седнат на треват да си испушат еден џоинт, ама истово може да се прави и овде. Никој нема да те замара.

Се надевам...
Па и не само преку лето. Преку цела година може. Ќе облечеш една јакна и спремен си. Тоа место е на завет, така да не дува ветер, покриено е со мостовите, преблиску до аеродром, ново лисиче и автокоманда, а сепак доволно оддалечено од нив за некои нервозни комшии да не се жалат за музиката.
Едноставно, совршено место за транс журки. Не знам како не било откриено до сега, али сега откако се откри - мора да почнат да се прават редовно таму.
Барем ќе им биде подостапно на луѓето отколку у некоја планина. Нормално, тие што идат у планини сакаат да си седнат на треват да си испушат еден џоинт, ама истово може да се прави и овде. Никој нема да те замара.

No cops? o.o

На таа журка немаше ни алфи, а не па обични полицајци.
Мада у близина има полициска станица, али кој кур... We're not doing anything wrong :D

На таа журка немаше ни алфи, а не па обични полицајци.
Мада у близина има полициска станица, али кој кур... We're not doing anything wrong :D

Профи профи (:
Пурњаа овие од НЛ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom