Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
http://www.demotivacija.mk/predrag-samardzhiski-27704.html

Да не ме сватите погрешно само ми падна смешно не мислам лошо на никој од репрезентација сите се заслужни што стигнавме до тука:)
Ееее ПРОСТ, ГЛУП, СЕЉАК, ИДИОТ, НЕПИСМЕН, ДЕБИЛ и сите останати погрди зборови одат на сметка на тој шо ја направил демотивацијата.

А

Анноун

Гостин
пуштете на Сител 3 , даваат снимка од мечот. Баш последните 6 минути се сега . Снимајте кој е во можност , може да се продава како Часови по Одбрана цд-то .

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Најпрво сакам да им честитам на македонските херои кој и тоа како покажаа дека заслужуваат респект за прикажаните игри досега!!
Во врска со денешниот натпревар ќе го кажам следното: Главен виновник за поразот ИЛИЕВСКИ !! од 20 обида, дури 2 коша ... срамота (не сакам да пишувам за него) !! За одбраната немам зборови, едноставно само нападот не фукционира така како што треба. Респект за Антич - денеска блесна на теренот, исто ќе ги пофалам Бо и Војдан. Самарџиски и Чековски не беа баш на ниво но тоа е.
Овде нема застанување, напротив ова треба да ни биде лекција за во среда со Литванците. Одиме гордо на победа и мислам дека ќе бидат покорени пред многубројната публика, само да не заебат судиите повторно :mad:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Најпрво сакам да им честитам на македонските херои кој и тоа како покажаа дека заслужуваат респект за прикажаните игри досега!!
Во врска со денешниот натпревар ќе го кажам следното: Главен виновник за поразот ИЛИЕВСКИ !! од 20 обида, дури 2 коша ... срамота (не сакам да пишувам за него) !! За одбраната немам зборови, едноставно само нападот не фукционира така како што треба. Респект за Антич - денеска блесна на теренот, исто ќе ги пофалам Бо и Војдан. Самарџиски и Чековски не беа баш на ниво но тоа е.
Овде нема застанување, напротив ова треба да ни биде лекција за во среда со Литванците. Одиме гордо на победа и мислам дека ќе бидат покорени пред многубројната публика, само да не заебат судиите повторно :mad:
Исто,несакам да бидам сватен лошо,напротив..
Илиевски и Самарџиски..
Првиот троши ненормално многу топки, а има мн слаб ефект
Вториов е исплашен ко зајак пред ловџија ебаго..со неговата висина и габарит треба да руши се пред себе,а не со страв да шутира

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Јас не ја признавам оваа победа. Ова е мизерна победа според мене. Ако беа Русите појаки од нас не ќе бевме израмнети цело време па плус ги водевме на самиот крај. Двете екипи играа исто. И ние имавме среќа кога Мекејлеб во последната минута не доведе во водство и тие со последниот кош. Како не им е срам на ова судииве и кој ли им даде толку време на Русите ? Ама не можам да поверувам ај и да добија време ама како е можно како е можно за две и пол секунди така да ни го закачат. Цела Европа виде како Русите ја исфорсираа победата. Купија време !!!! Не ја признавам оваа победа и не ја признавам, едноставно не е фер.
Фацата на Антиќ кога го примија последниот кош (n):place::notworthy:
Антиќ колку самоуверено играше.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Уште еднаш ќе ви речам да не плукате по Самарџиски, било кој од вас „експертите“ да беше на негово место, ќе беше лепен како мајмун од страна на високите Руси. Едно е сигурно, Самарџиски не го остави Сергеј Мониа да шутира за три, а ние имавме право на уште еден фаул до бонус!!
--- надополнето: Sep 12, 2011 11:38 PM ---
ЈАНКО МУ ГО СПЕЈА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

1. Само ПЕДЕРИТЕ ни украдоа, па им дадоа.
2. Ова беше игра со мадиња
3. Немој да сте ми биле "pussy", немој да сте ми биле лигуши. Еј изгубивме, еј заради овај, еј заради онај. Немој некој, на клоци ќе ве дигам

ПА НЕ Е НОРМАЛЕН ! ! !

Болдот важи за сите кој бараат виновници во овај натпревар !

Едит: Побрз бил MKDbasketian од мене.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Да бидеме реални, иако со голема доза на среќа победија, сепак ние игравме против една Русија - име и презиме во европската кошарка со децении.
Имавме доста грешки, имаа и тие, но кај нас можеби е пресудно и искуството, т.е. неискуството, зашто овие кошаркари тргнаа на своето едвај 3то ЕП, убедени дека ќе победат барем 2 наптревари, а стигнаа до 6 во низа. Сепак, тоа е еден голем успех.
Се понатаму е историја!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ја фатив репризата на крај иако прееска не ја догледав (знаев дека мора да ја изгледам) :)
Педерски-непедерски реално 1:8 треваше времето да биде, ништо повеќе но и тоа е доволно да се упати шут, ко за беља тогаш го подеси русинот снајперот и бугарски ептен влезе.
Треба сите да сме горди без разлика што и како понатака, одлична игра, карактер, истрајност сетоа ова а и повеќе ја краси играта на нашите репрезентативци.
Неможам а да не го коментирам Илиевски, јес да има и искуство и премногу добри партии зад себе не ми е јасно кој к** го спотерал одзади и зашто ни шут ни ништо не му иде.....
Браво за момците уште еднаш и со радост гледам кон следниот натпревар!:cuc:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
Ова се моите херои,без разлика на крајниот исход од ова ЕП.Ако бидам вратен во Македонија ОБАВЕЗНО дочекување на аеродром.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Да не се распишувам и јас, само да кажам дека изиграа машки, дека изиграа со срце.
Среќата еше со километри далеку денекса од нас и во шутевите, а да не зборувам па за крајот.
Одиме н литванија, со играње со срце и со малку среќа и тоа како имаме шанси да ги минеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom