Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
може некој да ми каже продавница каде може да правам печат (en. stamp) по мој избор
Каде сакаш :)

Ние за фирмата правевме некаде кај Народна банка, не бев јас за да знам точно да ти кажам кај се наоѓа, иначе фирмата е Агенс.(мислам дека се наоѓа во оние трафиките кај НБРМ на улицата).

едит: Ако ти е за некоја измама, донт ју ивен тинк абаут ит :)

a на кој спрат беше поточно каде ??
На 2 кат, спроти ЕКО, додуша вториот кат на ГТЦ и онака е мал, ќе најдеш :) Се влага внатре во еден простор во кој има и кафич и уште нешто.

Затоа што не се глупи. Ако ти е пример за некоја фирма, ти бараат решение од централен регистер. Едноставно печатот е многу вреден и може да се злоупотреби, па затоа и неговото издавање е регулирано.
За што ти треба? :)

http://imageshack.us/photo/my-images/849/spa0339.jpg/

Не сака сликата да се постави, затоа е линкот. Кажете ми како се викаат овие и има ли туторијали за нивно почнување? Знам да продолжам да ги плетам, али не знам да ги почнам :S.

На 2 кат, спроти ЕКО, додуша вториот кат на ГТЦ и онака е мал, ќе најдеш :) Се влага внатре во еден простор во кој има и кафич и уште нешто.
фала .. најдов утре ја зимам и ја сефтосувам (;

Не најдов соодветна тема па тука ќе прашам. Има директна линија Скопје - Кратово, која цена и во колку има автобуси знае некој?

http://imageshack.us/photo/my-images/849/spa0339.jpg/

Не сака сликата да се постави, затоа е линкот. Кажете ми како се викаат овие и има ли туторијали за нивно почнување? Знам да продолжам да ги плетам, али не знам да ги почнам :S.
Се викаат friendship bracelets, има различни плетки, за туторијали само пиши friendship bracelets на youtube, мене најпрегледни ми се од тука :)

Не најдов соодветна тема па тука ќе прашам. Има директна линија Скопје - Кратово, која цена и во колку има автобуси знае некој?

Автобуси што тргнуваат од меѓуградска автобуска станица на АТ “Пролетер“ АД Скопје

Скопје - Кратово
15.30

Треба да е во ред се со терминот само јави се прашај на информации за секој случај. :)

Каде можам да најдам половни стапови за планинарење или за скијање(претпоставувам дека и тие ке одговараат за планинарење)?

Каде може да најдам Зелена Глина во прав..? И шо пари е ако знае некој..

Некои ~200 денари беше автобус, колку што ме држи сеќавање за 1ви мај кога бев. За термин не ми текнува баш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom