Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања.

Член од
17 февруари 2011
Мислења
775
Поени од реакции
33
Леле пак не те разбирам. Како мислиш ако двајца мажи живеат во заедница ќе изумрат и ќе засмрдат?
Робинсон Крусо и Петко. До смрт живеат сами на пустиот остров. Сега јасно ти е?

Член од
17 февруари 2011
Мислења
775
Поени од реакции
33
Експанзија на атеизмот во хомосексуалност???Се читаш ли што пишуваш?
Мене уште не ми е јасно како од атеисти дојдовме до хомосексуалци? Атеизмот е едно хомосексуалноста е друго. Хомосексуалноста е сексуална определба. Или сакаше да кажеш Сите атеисти се „педери“. (се извинувам на изразот)
П.С де бре нека ме просветли некој ...
Не се сите педери. Некои и се нормални.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Робинсон Крусо и Петко. До смрт живеат сами на пустиот остров. Сега јасно ти е?
lol не. Не живеат сами, ги посетуваат племиња... али nvm. Ај од почеток (се изморив друже, објаснувај што мислиш а не само да ми даваш по една реченица се чуствувам како Фројд :) )
Значи вака хомосексуалните парови се осудени на пропаст бидејќи неможат да остават поколение и затоа ќе умрат сами?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мене уште не ми е јасно како од атеисти дојдовме до хомосексуалци? Атеизмот е едно хомосексуалноста е друго. Хомосексуалноста е сексуална определба. Или сакаше да кажеш Сите атеисти се „педери“. (се извинувам на изразот)
П.С де бре нека ме просветли некој ...
Као не ти е јасно.... ова само уште едно по милионити пат пласирање на тезата дека атеистите се... лудаци, пијаници, педери, лезбејки, тешки наркомани, акутни шизофреничари, разбојници, силувачи, масовни убијци, дома си ги млатат на мртво жените, за морал и етика не чуле итн... со еден збор...нелуѓе.
Додека тие другите .... се цвекиња за мирисање.
...а..бе... упм... е работава!

Член од
17 февруари 2011
Мислења
775
Поени од реакции
33
lol не. Не живеат сами, ги посетуваат племиња... али nvm. Ај од почеток (се изморив друже, објаснувај што мислиш а не само да ми даваш по една реченица се чуствувам како Фројд :) )
Значи вака хомосексуалните парови се осудени на пропаст бидејќи неможат да остават поколение и затоа ќе умрат сами?
Да.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Епа тука те чекам. Јас живеам со дечко ми (значи не сум педерка иако ги поддржувам хомосексуалците) Шансите за да останам бремена ми се многу мали. Дали тоа значи дека јас бидејќи нема да можам да оставам поколение „ќе засмрдам“ и „ќе нема кој да ме закопа“?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Не се сите педери. Некои и се нормални.
И јас тоа велам, не се сите католички свештеници хомо, некои од нив дури и нормални се

I

Iblis

Гостин
Не ми е јасно, хомосексуалците се сите атеисти, нема некој од нив што е теист? Не знам како точно е поврзана хомосексуалноста со атеизмот, имаше нешто фикс идеи од типот ако месечината е од кашкавал оти не се топи дење(она проста делба кај комплекси организми)
П.С.
Јоан добар mindfuck друже, кој и да ти продава трава те заледил овој пат.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Епа тука те чекам. Јас живеам со дечко ми (значи не сум педерка иако ги поддржувам хомосексуалците) Шансите за да останам бремена ми се многу мали. Дали тоа значи дека јас бидејќи нема да можам да оставам поколение „ќе засмрдам“ и „ќе нема кој да ме закопа“?
Заеби, секоја буква е изгубено време.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Па во крајна линија на умрениот му е сеедно дали ќе е закопан, запален, оставен на некоја медицинска установа за сецирање, фрлен во контејнер, ......

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ми погоди болна точка. Не знаев дека за вас теистите е толку долно да бидеш жена а да неможеш да оставиш поколение. Толеранција викаш а? Каква толеранција бе друже, почна од атеисти, премина на хомосексуалци за на крај да завршиш со оние кои неможат да остават поколение....

Kajgana Shop

На врв Bottom