Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Хахаха.....Не сваќаш што сум ти пишал погоре, очигледно е !;)
Мали ''сваќаш'' се пишива со Ф, али очигледно уште не си стигнал правопис по Македонски да учиш . Кај и да е у 7-8одд ќе научиш како да пишуваш и се изразуваш правилно, а не само празни постови да пишуваш и да се тупиме за да те прочитаме.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
@Born to be rossonero глеаш како ти рипнаа сите, друг пут не се чепкај со мене :pos:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Марли остај го него дај да ја ебеме оваа од сатисфекшн хах

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.266
Поени од реакции
14.590
@Born to be rossonero глеаш како ти рипнаа сите, друг пут не се чепкај со мене :pos:
Што би кажале кај мене во маало: ’јак грб имаш, сите рипаат за тебе’... :)

П.С. Фала за провокацијата со новиот дрес на Милан. Ме мотивираше да проверам кои другари се на сезонска во Италија за да се офајдам и јас со едно дресче. Кај и да е ќе стигне. :)))

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Мали ''сваќаш'' се пишива со Ф, али очигледно уште не си стигнал правопис по Македонски да учиш . Кај и да е у 7-8одд ќе научиш како да пишуваш и се изразуваш правилно, а не само празни постови да пишуваш и да се тупиме за да те прочитаме.
Ама и македонски со мала се пишува:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.645
Поени од реакции
22.717
Аман бе лингвисти. :pos:

Иначе, кај нас не се знае Пике дали ќе игра. Таман се мислевме дека се опоравил од повредата, сега кога слушнал дека Ибрахимович не патува во Барселона, паднал во депресија. :LOL:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
А не се вели "пишива" туку пишува...Гледам и ти некако многу писмен !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
http://acmilan.com/en/news/show/135932
Below is the list of players called up for the game.
PORTIERI - Abbiati, Amelia, Roma.
DIFENSORI - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
CENTROCAMPISTI - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
ATTACCANTI - Cassano, Ibrahimovic, Pato.

Само чудно ми е шо таиво сидорф и замброта ги има на списокот а горе пишуе : Clarence , zambro and taiwo OFF to BARCELONA ? ?? Што им значи ова ?
Off = Official :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Чекајте бе, јас бев на сколија денес и глеам 7 страни сте испишале. Ај нека ми кажи некој дали ќе игра нослето или е повреден? Ако е повреден, шо му е да му ебам носот?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Добро ај доста се расправате :D Гледајте таму утре реми да извадеме да не има некој дебакл, а може и победа зашо да не, мислам дека без Ибрахимович ќе биде подобро затоа шо последно време ни трча ни ништо само чека топка некој да му донесе пред голо, најважно е во среднио ред да го имаме Аквилани он има искуство со дел од Шпанците, и не дај боже Амброзини да игра на негово место Емануелсон бидејќи е брз ;) а и не ја замислувајте Барселона како да е којзнае колку, а и не верувам дека ќе имаат помош од судијата бидејќи е од Англија ;)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Чекајте бе, јас бев на сколија денес и глеам 7 страни сте испишале. Ај нека ми кажи некој дали ќе игра нослето или е повреден? Ако е повреден, шо му е да му ебам носот?
Ibrahimovic has been ruled out of tomorrow's clash with Barcelona.

AC's stats for last season: with Ibra - 58% win; without Ibra - 78% win :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Се повредил на тренингот....Не се знае што му е и колку ќе паузира ама со сигурност го пропушта мечот со Барса а можно е тој со Наполи ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom