Опасно: Грција и Турција си претат заради нафтата кај Кипар

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Извини,колко% ви е извозот за ЕУ,заштото заборавив?
Поентата е?

Јас многу добро се сеќавам на две червени Бугарија, мадиња за бубрези можеш на некој друг да му продаваш...

Ти благодарам за ироничниот лајк, но иронијата не ја покрива вистината. Многу е смешен твојот надмен став со кој настапуваш тука, демек како граѓанин на држава која е дел од Европската Унија. Забораваш дека Бугарија не исполнува ниту еден критериум да биде дел од ЕУ, дека сеуште во самата ЕУ ве гледаат како цигани, и дека си псујат мајките што воопшто ве примија...

Затоа, олабави малку со надменоста, многу е смешна...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Извини,колко% ви е извозот за ЕУ,заштото заборавив?
A...бе трол.... оди лечи си татарските комплекси на друго место.... кој таков ја замеша Македонија и во оваа тема.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Турција може за 24 часа да ја срамни Грција :)
не е баш така. знам дека се поголема држава и дека се појаки турците од грциве ама и они не се запотценување. не е финтата да збориме од што ги мразиме грците - и ја ги мразам како и ти ама гледајки реално на работите нема да биде баш лесно да војуваат тие 2 држави + да не зборам дека нема само да бидат 2. ке се умешаат америте како и обично ( као демек за мир они ке се борат само незнам од чија страна ) па нато па ке рипне некој од еу како франција германија шпанија и така натака... аххх да за малце ке заборавев - србите ке се умешаат пошто нели они вечни пријатели со грциве се :)

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
Северен Кипар нема статут на држава бидеики не е призната од светот. И нема шо да се дрвчи. Турциа да не се напина ного оти ке го папа. Не е неина работа да кажува на суверенна држава, членка на ЕУ дали да вади нафта од неините води или да не вади.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Поентата е?

Јас многу добро се сеќавам на две червени Бугарија, мадиња за бубрези можеш на некој друг да му продаваш...

Ти благодарам за ироничниот лајк, но иронијата не ја покрива вистината. Многу е смешен твојот надмен став со кој настапуваш тука, демек како граѓанин на држава која е дел од Европската Унија. Забораваш дека Бугарија не исполнува ниту еден критериум да биде дел од ЕУ, дека сеуште во самата ЕУ ве гледаат како цигани, и дека си псујат мајките што воопшто ве примија...

Затоа, олабави малку со надменоста, многу е смешна...
Извини,дали jaс зборувам за Бугариja некаде во темата или вие се нафрлувате да зборувате за Бугариja? Ни Б от Бугариja не сум напишал....o_O
Маj вие лечите комплекси.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Извини,дали jaс зборувам за Бугариja некаде во темата или вие се нафрлувате да зборувате за Бугариja? Ни Б от Бугариja не сум напишал....o_O
Маj вие лечите комплекси.
Тоа кој со кога е опседнат е многу дискутабилно. Јас не познавам ниту еден Македонец кој е активен на некој Бугарски форум. А само на овој форум гледам една дузина Бугарчиња кои постираат бисери.

Мислам, што е работата? Имате генетска потреба да ни се допаѓате на некој начин?

Сакате да бидете сакани он нас?

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Член од
25 август 2011
Мислења
114
Поени од реакции
16
Тоа кој со кога е опседнат е многу дискутабилно. Јас не познавам ниту еден Македонец кој е активен на некој Бугарски форум. А само на овој форум гледам една дузина Бугарчиња кои постираат бисери.

Мислам, што е работата? Имате генетска потреба да ни се допаѓате на некој начин?

Сакате да бидете сакани он нас?
јас на тебе ти го кажав и пак ќе ти го кажам - погледнете се прво себе и потоа зборувајте за нас

За црвените (целосна лага) - само југословенската едноставноста остана на такви како тебе. Ќе го зборувате уште 10 години и ќе замолчат целосно.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
јас на тебе ти го кажав и пак ќе ти го кажам - погледнете се прво себе и потоа зборувајте за нас

За црвените (целосна лага) - само југословенската едноставноста остана на такви како тебе. Ќе го зборувате уште 10 години и ќе замолчат целосно.
Јас убаво имам погледнато на обете страни, затоа и пишувам. Втората реченица ти е граматички и семантички бесмислена, ако веќе сакаш да се просераваш на Македонски форум, имај доблест да пишуваш на пристоен Македонски јазик.

ОК?

Член од
25 август 2011
Мислења
114
Поени од реакции
16
Јас убаво имам погледнато на обете страни, затоа и пишувам. Втората реченица ти е граматички и семантички бесмислена, ако веќе сакаш да се просераваш на Македонски форум, имај доблест да пишуваш на пристоен Македонски јазик.

ОК?
OK е кога јас кажам

S

Shellshock nam67

Гостин
A) Ili ke zapocne treta svetska vojna

B) Ili Grcija i Kipar ke bidat sramneti so se zemja

C) Ili pak NATO ke se raspadne.

Makar sto i ako ima vojna megu Turcija i Grcija, pak nema da se zamesa nikoj, isto ke bide kako pred nekolku godini, koga turskata armija go okupira Severniot del na Kipar, a vo 1996 ta godina Grckiot ostrov Imija-Kardak se okupira tocno za 4 saati od strana na turskite komandosi, a grcite od strav duri i go zaboravija oruzjeto, ncncnc.

Kade bea togas SAD,Rusija,i EU da im pomagat na Grcite???
--- надополнето: Sep 11, 2011 11:15 PM ---
cncnc evo zosto nema da se zamesa SAD na Turcija...

САД и Турција формираат нова иницијатива во борбата против тероризмот

САД и Турција ќе формираат нова иницијатива во борбата против тероризмот, во која ќе се вклучат 30 други држави, изјави денеска американскиот државен секретар Хилари Клинтон.

Новата иницијатива, која ќе биде наречена „Светски форум за борба против тероризмот“ ќе собере „традиционални сојузници на земјите со забрзан развој и земји со
мнозинско муслиманско население“, рече Клинтон во Њујорк.

Објавувањето на новата иницијатива доаѓа само два дена пред 10-годишнината од терористичките напади во САД на 11 септември 2001 година.

Клинтон додаде дека САД и Турција ќе бидат копретседавачи и основачи на новиот форум.

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=2C44CF91E33D1445B9A02AF2A03B8031
ajde be neka pocnat neka vojuvaat interesno ce e :) dve sili bogami tuku i izrael nekako zabi pokazuva na turcija

Kajgana Shop

На врв Bottom