Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Подобро да го земевме Радомир Антиќ или Кике Санчес Флорез за тренер него овој. Ман Сити, Милан, Олимпиакос, Киево и Палермо..5 утакмици,а 14 примени гола. Интер играл различни формации, ама со ниедна не примил на 5 утакмици 14 гола. Што сама по себе кажува дека не е за Интер формацијава.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Гого не зезај каков Кике Санчес Флорез тој е бетер и од Бенитез. Хидинк му е мајката :D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Како е бетер од Бенитез, кај и да одел освоил нешто..до сега не водел некоја голема екипа..ама мислам дека одлично ке се снајде.
Вчера по натпреварот во соблекувалната имале мала расправија Бранка и Гасперини која траела 20мин. Денес се очекува да имаа состанок Гасперини со челниците на Интер.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Жал ми е премногу заради тоа што два пати имавме водство и на крај
изгубивме.Имавме многу шанси во финишот на натпреварот но за жал
не ги искористивме.Во еден добар момент го изгубивме натпреварот.
Ѕарате?Тој овие денови во секој аспект беше добар но денес имаше
некои физички проблеми,и со влегувањето на Снајдер во игра добивме
по офанзивна игра.Не ми изгледа дека имавме проблеми со одбраната
туку со заморот.Направивме големи грешки за што не казнија до крај.
Алварез место Камбјасо?Имавме потреба во тој момент за такво нешто
и добивме многу акции од Рики.Форлан? Тој е голем играч и тоа го покажа
вечерва.

Уште од сега ако имаме замор кај ќе ни биде крајот кога ќе биде уште погуст календарот со утакмици сред/недела.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Како е бетер од Бенитез, кај и да одел освоил нешто..до сега не водел некоја голема екипа..ама мислам дека одлично ке се снајде.
Вчера по натпреварот во соблекувалната имале мала расправија Бранка и Гасперини која траела 20мин. Денес се очекува да имаа состанок Гасперини со челниците на Интер.
Каде што ке биде избркан Гасперини или ако не каде што ке тркнам до Бит Пазар да си купам дваесет нови даљински за ТВ-то!Ке ми требаат за сезонава ако продолжиме вака.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
A што курац Бранка има да се расправа со Гасперини, робата што ја зема у последен момент од трансфер периодот му ја извадија во 30 минута, изгледа за тоа.
Се` е растур систем, а сезоната уште не почнала како што треба.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Брзо ке лета гасп, но замената??? јас велам да го вратиме од пензија големиот Ариго Саки :) човекот го поштуе Интер, не бранеше кога сите не напаѓаа. и ако паметите летово изјави дека овој гасп нема до го биде у Интер(добронамерно и даде аргументи зошто, кои сега се покажуваат како точни). Ако не, од слободниве тренери најлогични ми се две решенија-или Ван Гал или Анчелоти, имале резултат каде и да отишле. би сакал Хидинк, ама не верувам дека е можно

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И после Зампарини бил луд што менувал тренери 3 дена пред почеток на сезона :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ке реагира Морати ке видите,значи он уште на почетокот го предупреди дека со таа формација на Интер не му иде баш најдобро.Незнам што уште јаде бубрези Гасперини,се виде вчера еден Палермо не утепа со контри,одбраната швајцарско сирење,па замислете со оваа формација се појави во ЛШ,игра против Барса,Манчестер и компанија,па ке ни ебат матер,или нека менува или нека се губи од тимот,да не не брука само,бев јас скептик уште кога дојде,бев за Делио Роси,кој и самиот изјави невозможно е да се одбие Интер,ова е ист проблем како со Бенитез,така и ни ги земаа бодовите лани,еве сеа иста прича и со овој... али ајде ке почекаме,ако не му иде на Интер до 7-8 коло со оваа негова супер секси формација,и ако не ја смени и склопи друга формација,едноставно Морсти нека му каже само едно РАУФС !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Позитивно нешто од вчерашниот натпревар што го заприметив и што ме смирува овој ден е само Алварез..откако пристигна овој играч во Интер и со видео клиповите што ги гледав кога настапуваше во Велез имав големи очекувања за овој играч каде се надевам дека ќе го биди...со вчерашниот натпревар Алварез само покажа колку е добар играч и колку можи да го крени колку толку овај раштиман оркестар ...Одличен играч е,брз,пробивен,одлична контрола и техника на топката и секако има добра визија...скоро совршен за овој тим на Интер каде никој не знае да даде асолен пас...само проблем за Алварез според мене е тоа што е левак и е предвидлив за противничките играчи(бидејќи сепак игра во срцето на теренот, а не е крило како Месси и Робен )....
П.С. дали се сеќавате на соло акцијата на Оби на резултат 2-2 кога помина 3-4 противнички играчи и излезе сам пред голот на Палермо ??...тоа ти е играч без искуство,се плашеше да шутни !

Kajgana Shop

На врв Bottom