Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
поентата ми беше да му кажам дека не се битни годините битна е играта .
Јувентус не е Арсенал или Ајакс па да бара млади играчи и да се богате на тој начин а данема титули и слава .
па да така е братче еве и во составот на липи во 2002 03 имаше доста стари играчи

Секоја чест за момците, прилично ме изненадија денеска што не му дозволија на противникот да создава шанси ниту пак да упати шут кон голот на Џиџи :) Ако продолжат со ваквата игра понатаму, нема кој да ги запре!

свакам шали јас :)
--- надополнето: Sep 11, 2011 3:38 PM ---
Секоја чест за момците, прилично ме изненадија денеска што не му дозволија на противникот да создава шанси ниту пак да упати шут кон голот на Џиџи :) Ако продолжат со ваквата игра понатаму, нема кој да ги запре!
Мене не ме воодушеви играта толку колку што ме оодушеви што бевме со втора постава т.е без квањарела или вучинич ,красич,елиа,видал .
--- надополнето: Sep 11, 2011 4:18 PM ---
марота најавува нови играчи во јануари .

Јас вечер реприза ќе гледам.:D

Последен пат Јуве на натпревар доминираше против Сампдорија дома кога тренер ни беше Чиро.

Може хајлајтз да видам, зашто горе клипот од јутуб е баниран... не се пушта :)
И честитки во секој случај, одлично почнувате на новиот стадион!

Каков blowjob им даде поранешниот бјанконеро Миколи:)
miccoli1.jpg

п.с прво коло и одма 2 бода пред Милан и 3 пред Интер,па не е лошо ко за прво коло:)

Јас вечер реприза ќе гледам.:D

Последен пат Јуве на натпревар доминираше против Сампдорија дома кога тренер ни беше Чиро.

Жити мене кажи каде реприза сакам да гледам бидејки го испуштив натпреварот !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom