Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Partali
па да така е братче еве и во составот на липи во 2002 03 имаше доста стари играчипоентата ми беше да му кажам дека не се битни годините битна е играта .
Јувентус не е Арсенал или Ајакс па да бара млади играчи и да се богате на тој начин а данема титули и слава .
свакам шали јас
Мене не ме воодушеви играта толку колку што ме оодушеви што бевме со втора постава т.е без квањарела или вучинич ,красич,елиа,видал .Секоја чест за момците, прилично ме изненадија денеска што не му дозволија на противникот да создава шанси ниту пак да упати шут кон голот на Џиџи Ако продолжат со ваквата игра понатаму, нема кој да ги запре!
во колку е ?Јас вечер реприза ќе гледам.
Последен пат Јуве на натпревар доминираше против Сампдорија дома кога тренер ни беше Чиро.
http://www.youtube.com/watch?v=4HkwK8ZkBK0&feature=shareМоже хајлајтз да видам, зашто горе клипот од јутуб е баниран... не се пушта
И честитки во секој случај, одлично почнувате на новиот стадион!
Незнам точно, после 1-2 би требало да е.во колку е ?
Каков blowjob им даде поранешниот бјанконеро Миколи
Прегледај го приврзокот 33884
Жити мене кажи каде реприза сакам да гледам бидејки го испуштив натпреварот !!!!Јас вечер реприза ќе гледам.
Последен пат Јуве на натпревар доминираше против Сампдорија дома кога тренер ни беше Чиро.
Пушти телевизорот на Телма и чекај после 12 саатот реприза, најверојатно ќе имат.Жити мене кажи каде реприза сакам да гледам бидејки го испуштив натпреварот !!!!