Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
влегов на темава исфрустрирана од факс и неспособноста за организација (поголема дури и од мојата) која што ја имаат овие моиве мили административци и замисли си, не сум испиздена веќе.
Што све трпат другиве луѓе па јас што не можам да си земам оценка да се нервирам за тоа ...
Ми се мота само една мисла низ глава, ама ај, премногу е вулгарна за да пишувам вака јавно. :pipi:

B

Borg_Drone

Гостин
Драга Кајгана,
влегов на темава исфрустрирана од факс и неспособноста за организација (поголема дури и од мојата) која што ја имаат овие моиве мили административци и замисли си, не сум испиздена веќе.
Што све трпат другиве луѓе па јас што не можам да си земам оценка да се нервирам за тоа ...
Ми се мота само една мисла низ глава, ама ај, премногу е вулгарна за да пишувам вака јавно. :pipi:
Wilkommen in meinem Verein (Welcome to the Club) :))))

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Кајг.
I iz so happy i cannot even begin to describe.
Sharing is caring.

♥

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Се чувствувам празно, сакам да се вратам во школо....сакам пак да сум средно ах тие моменти...спомени....друштвото НИКОГАШ нема да заборавам...кога ќе ни текнат на некои моменти како на пример како сега што се случи, веднаш се будат солзи во моите очи....со самата помисла дека веќе никогаш нема да седнам на тие клупи, никогаш нема да можеме да се собереме цел клас ах...мн ми е тешко....Многу ми недостасува во живот...најмногу нешто што мразам е РАЗДЕЛБА!!! Тешко ја поднесувам...но мора да продолжам понатака... Но некако ќе се изборам ќе продолжам понатака и во срцето ќе ми останат најубавите спомени поминати со моите школски....:( :giggle:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Почнав пак да пијам, вчера стегнав пет чаши и вечерва ако за аир ја цедам третата. За разлика од вчера кога почнав со The Who и завршив со Тома Здравковиќ денеска почнав со John Zorn. Некни дупев една по два месеци апстиненција, ми изгледаше глупо како прв пат не знам зошто, дури имав и некој филинг како да се искористивме, природно дилдо со подпросечна големина и вагините што ги рекламираше доктор Павлов во емисијата Либидо или Валијант на Сител што одеше во 1 без 15 и vice verse.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја иначе много сам романтичан, и много сам нежан, и на пример љубав знам што е, боли ме љубав сваки дн, и пишују статуси за љубав и за тој колко ме боли љубав, и како љубав ме напуштила, и како живу у депресију за љубав...
да си знаете само да ви кажу.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ми иде да се убијам ... телефонов ми е мрднат, само ако титнал таму кај што не треба ... грррррррррррррррр се нервирам, не знам дали ѕвонело или не :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
ДК,
во последно време имам чуден наплив на патриотизам. Нејке да е на арно работата.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
ајде сега сите пцујте ги судиите......
неферски играле, вака-така, со вас сме момци...не ми се влегува на ФБ, а баш ми треба.
ај нека заврши кошаркава побрзо:noze:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
драга кајгана.. убаво е да бидеш судија ама не е убаво да примаш мито и корупција. уште по неубаво е да го обожуваш едниот тим повеќе од другиот и да судиш повеќе во негова корист.

Драга кајгана.. Македонија нема правда

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Денеска имам така прилично бурички во мозокот, ама за арно да е. :D Интересен ден, ги имаше сите нијанси на сива.
Друго... обично не се замарам со спорт, уште помалце со патриотски чувства, али ко бев излезена на кафе случајно испадна во исто време да е кошарката, и искрено, премногу криво ми падна шо изгубивме. Можда беше до атмосферата, сите се разочараја, па по инерција и јас :)
Утре очекувам да имам исполнет ден.
Само срцето да не ми влезит во уште поголем минус.
Вечерва еден другар ми рече дека многу се нервирам за све и свашта. Можда е во правo :D

:*

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Кајгано!

Си го гледав распоредот за на факс! Од 15 почнувам со предавања од осум до четири. Некогаш и до седум. Единаесет саата на факултет. Мамицата нивна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom