Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За името на стадионот.Читам дека некој шеик бил во посета кај Андреа Ањели и ја глеал утакмицата ,може ќе даде некои 100 мил. евра![]()
Спор, ама неговите топки имаат очи, а Аквилани е далеку од Пирло подобро би го земал МонтоливоТреба да си го вратиме Аквилани, пошто Пирло е премногу стар, спор и е во одминати години.
Спор, ама неговите топки имаат очи, а Аквилани е далеку од Пирло подобро би го земал Монтоливо![]()
јас ја гледав бе за мене ли ти викаа ?Читам дека некој шеик бил во посета кај Андреа Ањели и ја глеал утакмицата ,може ќе даде некои 100 мил. евра![]()
нееееее .Доста бе со тие муабети, чекајте да завршиме ова сезона па да зимаме замена за Пирло, ако веќе се говори за тоа Монтоливо би било најдобро решение.
НЕДВЕД ГО ЗАБОРАЈ НЕДВЕД ДОЈДЕ НА 29 ПА НА 35 36 ГОД ДАВАШЕ ПОВЕКЕ ОД НЕКОИ ИГРАЧИјас ја гледав бе за мене ли ти викаа ?
--- надополнето: Sep 11, 2011 3:05 PM ---
нееееее .
Кој спомна дека Пирло ке си одел после ова сезона .Пирло има уште 4 години фудбал и не значи ако е постар дека не мое да дава убави партии (сетете се на канаваро и дел пиеро сега т.е пред 2 сезони кога даде 20 + голеви во лигата )
Најдобро решение мислам дека е Самир Насри каков Монтоливо какви бакрачи не знае Монтоливо така да месте .
поентата ми беше да му кажам дека не се битни годините битна е играта .НЕДВЕД ГО ЗАБОРАЈ НЕДВЕД ДОЈДЕ НА 29 ПА НА 35 36 ГОД ДАВАШЕ ПОВЕКЕ ОД НЕКОИ ИГРАЧИ