Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.599
Поени од реакции
88.023
Џакерини направи асистенција до Матри кога овој ја лупна стативата

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Не барајте одма влакно од јајцето ,денеска беше добар почеток.Добро е и со нов стадион и победа против една екипа кај шо стално сме се сопнувале и 4 гола ,добро е за почеток.Ми се бендиса Конте не прекина со форсирање цело време и не се задоволи со 1-0 или 2-0 ,таква игра ни е потребна.И со 7-0 да водиме пак да форсираме напад!
Не влегувам многу во еуфорија ,чисто ради минатите неколку сезони кога добро почнувавме.А желбите нормално се да продолжат во ваков ритам и да тераме само напред.
Честито!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Читам дека некој шеик бил во посета кај Андреа Ањели и ја глеал утакмицата ,може ќе даде некои 100 мил. евра:)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
пред Се пофалби до Конте,иако за нас настапи со чуден состав на овој натпревар,целосно си ја исполни задачата и би рекол лесно славеше благодарејќи и на противникот кој беше безопасен во поголемиот дел од мечот..........Конте креира еден нов победнички менталитет кој ќе биде главна движечка сила на овој тим составен само од тројца играчи од врвна класа,но во поодминати години - Дел Пиеро,Буфон и Пирло !! Марота требаше да го освежи тимот со некоја наредна ѕвезда(можеби Видал ?!),но тоа не се случи досега

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Честито нека ние победата .... одлична игра Пирло 2 асистенции ... почетокот не шутираа мн но после како да се ослободија малце ... што е и нормално како и да е се насе добро изиграно

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Одличен натпревар. Парма немаше шут на гол се до пеналот у 93та мин.(освен ако не го рачунате она подавање на Биабиани до Џиџи). Сите изиграа на ниво освен Ди Чеље кој се изглупира на крај а и имаше некои ситни грешки во текот на антпреаварот. Малце забушаваше и Џакерини ама ај прва утакмица му е, а и не би требало да игра прва постава пред Елија и Естигарибија. За замена ќе го биде. :)

Гледам некој го критикуваше Маркизио. Па човекот ни ја држеше цела средина, имајте предвид дека играше ДМ а Пирло ништо не работеше во дефанзива па овој и за него играше, а плус и делеше топки у напад. И сите знаете дека гине за Јуве и ќе биде идниот капитен.;)

И незнам дали само мене ме нервираше Пирло со оние долги топки:mad: Точно дека имаше две асистенции, ама потроши 20 топки безвезе. Може малце повеке по земја да додава.

Се на се одличен натпревар, стадионот бомбона и ми мириса на стариот и добар Јуве:vozbud:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Треба да си го вратиме Аквилани, пошто Пирло е премногу стар, спор и е во одминати години.
Спор, ама неговите топки имаат очи, а Аквилани е далеку од Пирло подобро би го земал Монтоливо :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.349
Поени од реакции
2.241
Доста бе со тие муабети, чекајте да завршиме ова сезона па да зимаме замена за Пирло, ако веќе се говори за тоа Монтоливо би било најдобро решение.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Читам дека некој шеик бил во посета кај Андреа Ањели и ја глеал утакмицата ,може ќе даде некои 100 мил. евра:)
јас ја гледав бе за мене ли ти викаа ?
--- надополнето: Sep 11, 2011 3:05 PM ---
Доста бе со тие муабети, чекајте да завршиме ова сезона па да зимаме замена за Пирло, ако веќе се говори за тоа Монтоливо би било најдобро решение.
нееееее .
Кој спомна дека Пирло ке си одел после ова сезона .Пирло има уште 4 години фудбал и не значи ако е постар дека не мое да дава убави партии (сетете се на канаваро и дел пиеро сега т.е пред 2 сезони кога даде 20 + голеви во лигата )
Најдобро решение мислам дека е Самир Насри каков Монтоливо какви бакрачи не знае Монтоливо така да месте .

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јас ја гледав бе за мене ли ти викаа ?
--- надополнето: Sep 11, 2011 3:05 PM ---

нееееее .
Кој спомна дека Пирло ке си одел после ова сезона .Пирло има уште 4 години фудбал и не значи ако е постар дека не мое да дава убави партии (сетете се на канаваро и дел пиеро сега т.е пред 2 сезони кога даде 20 + голеви во лигата )
Најдобро решение мислам дека е Самир Насри каков Монтоливо какви бакрачи не знае Монтоливо така да месте .
НЕДВЕД ГО ЗАБОРАЈ НЕДВЕД ДОЈДЕ НА 29 ПА НА 35 36 ГОД ДАВАШЕ ПОВЕКЕ ОД НЕКОИ ИГРАЧИ

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
НЕДВЕД ГО ЗАБОРАЈ НЕДВЕД ДОЈДЕ НА 29 ПА НА 35 36 ГОД ДАВАШЕ ПОВЕКЕ ОД НЕКОИ ИГРАЧИ
поентата ми беше да му кажам дека не се битни годините битна е играта .
Јувентус не е Арсенал или Ајакс па да бара млади играчи и да се богате на тој начин а данема титули и слава .

Kajgana Shop

На врв Bottom