- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Надал досаден тенис
остај не ти враќаат сега го гледаат последниот гем на Ноле на УС ОПЕН.

И јас не го сакам многу Џокович ама мислам дека имам разумни причини за тоа.Ама не сум до толку идиот да речам дека не ми се свиѓал начинот на кој игра и дека игра досаден тенис.Збориме за тенисери кои се на врвот на тенисот и на кои им се поклонува цел свет за начинот на кој играат.Треба да си удрен ептен силно во главата за да кажеш такво нешто.Досаден тенисНадал досаден тенисостај не ти враќаат сега го гледаат последниот гем на Ноле на УС ОПЕН.
И по којзнае кој пат, кога најмногу го потценувате Ноле, тој ви се враќа и ви го плеска у фаца.Надал досаден тенисостај не ти враќаат сега го гледаат последниот гем на Ноле на УС ОПЕН.
Нека оди подобриот јбг.Имаше шанса човекот, не си ја искористи.Му појде на Ноле и овој мислеше малце ке одмори па се опушти ептен а тоа не смееше да го направи.Нормално е дека ке падне и концентрацијата а и физички ке падне со време мораше да запне во моментите кога имаше шанса.Сега во голема предност е Новак.Им попуштаат силите и на двајцата....а Федерер чим почна со ова ќе го јаде.