Posle e*enje nema kaenje.Се на се гледано до сега направивме неколку грешки околу играчите, требаше да дојде Модрич навистина ни е потребен таков играч, Можеше Кун наместо Торес, иако сеуште верувам во Торес, и дебилчето/шпиунчето од Барселона не ни беше потребно. Нека мисли Боаш, барем додека има време за мислење.. иначе ништо не правиме вака - несигурни во секој поглед.
На тоа и мислев, но од друга страна пак сум задоволен со Мата, а ке бев НАЈЗАДОВОЛЕН со Модрич.. Но тоа е.. да се надеваме на успеси.Posle e*enje nema kaenje.
Poglednete samo sto pravi Aguero vo City, Fabregas vo Barca, Young vo United, uste na svoite prvi natprevari, za razlika od mockono Torres koj za 4 godini ke postigne pomalku golovi otkolku ovie 3ca vo 2 godini...
Меирелес беше одличен. Заедно со Рамирес ќе дрмаат во средина.Meireles - 96 touches, 80 passes, 90% completion, 7 long balls, 2 through balls, 4 key passes, 4 interceptions. Debut.
Продолжете да зборувате за Меирелес..
Се согласувам, не знам која утакмица сте ја гледале, ама во споредба со претходните 3 барем колку-толку се имаше идеја за игра, а не без врска шутирање на топката, а тоа беше повеќе дело на Меирелеш отколку на Лампард и Рамирес.Меирелес беше одличен. Заедно со Рамирес ќе дрмаат во средина.
Меирелеш не се покажа? Која утакмица ја гледаше ти?Изигра суперИграта не беше баш на задоволително ниво, но битно е дека победивме и дека земавме 3 бода. Замените можеа да бидат подобри но добро, Боас си знае.
Одличен гол на Стариџ, одлично му подаде и на Тери за првиот гол. Меирелеш не се покажа, освен асистенцијата за Стариџ но сепак мислам дека ќе биде добро засилување.