Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Прво нешто ќе ти кажам дека со тие девојки си немал добар секс или не си бил доволно алфа мажјак.Почни да читаш за женската психологија и нивниот смисол за изкажување,дека секогаш зборат во метафора.Така лесно не се предавај,напиши кои квалитети ги бараш кај една девојка и кога ќе ги најдеш пробај да ја задржиш,ама пред тоа види дали таа ќе те брка :).Ако таа игра тешка за добивање,ти играј фати ме ако можеш :)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Си мислам во моментов нешто...
На некои луѓе изгледа им е судено да бидат сами и треба да се помират со тоа...
Еве на пример ЈАС спаѓам во таа категорија...
Не знам друго што да кажам...:(

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Wlc to the club.

F

FuckYouAll

Гостин
На никој не му е судено да биде сам.
Ако ти мислиш дека ќе останиш сама во право си, ако мислиш дека ќе си го најдеш и ќе си со твоето dreamboy пак си во право.:)

S

Shellshock nam67

Гостин
ne tuku ne naletale na pravata osoboba toa e ....

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
И јас сум со вас пак нема да бидеме сами ќе се дружиме. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Blondi love, let`s put it like this.
Тој е типот што не сака никој да е над него а ти си приврзаната цура која е зависна во врската - личност која не може да опстои без друга личност.
Е сеа шо е фората кај тебе.Ти се имаш посветено на овој типов зашто слушаш срце и друго ништо не те засега. Пробај да смениш пристап и повеќе да користиш разум и логика. Се надевам ова низ што сеа проаѓаш нема да ти остави вечити лузни и ќе ја научиш лекцијата дека не треба апсолутна верба во се`.
Е сеа за следниот пост шо викаш дека на луѓето им е судено да бидат сами.
Го фати моментот кога раскинавте со типот. Ќе мине. Секое раскинување носи свои срања, потегнуе свои конци на меланхолија. Но знаеш што? Ќе дојде денот кога ќе се запрашаш „За кој курац се замарав, сечев вени, мољакав, стаав сол на стари рани“. Затоа еден тип добро има кажано:
"For everything there is a season and time for every purpose under heaven".
Така да ќе мине и ова, сега е време за повлекување, но тоа не значи и дека ќе останеш собрана во школката цело време. Чувствата бледнеат.

Един совет шо ќе ти го дадам - НЕ ГО ШЉИВИ ТИПОВ НИ ЗА 5 ПАРИ. Се` ѓто имавте заедно матерјално, една метална кофа, малку бензин или рандом запалива течност и шкорче. Дури не купувај ни упаљач (освен ако не пушиш или имаш по дома)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Blondi love, let`s put it like this.
Тој е типот што не сака никој да е над него а ти си приврзаната цура која е зависна во врската - личност која не може да опстои без друга личност.
Е сеа шо е фората кај тебе.Ти се имаш посветено на овој типов зашто слушаш срце и друго ништо не те засега. Пробај да смениш пристап и повеќе да користиш разум и логика. Се надевам ова низ што сеа проаѓаш нема да ти остави вечити лузни и ќе ја научиш лекцијата дека не треба апсолутна верба во се`.
Е сеа за следниот пост шо викаш дека на луѓето им е судено да бидат сами.
Го фати моментот кога раскинавте со типот. Ќе мине. Секое раскинување носи свои срања, потегнуе свои конци на меланхолија. Но знаеш што? Ќе дојде денот кога ќе се запрашаш „За кој курац се замарав, сечев вени, мољакав, стаав сол на стари рани“. Затоа еден тип добро има кажано:
"For everything there is a season and time for every purpose under heaven".
Така да ќе мине и ова, сега е време за повлекување, но тоа не значи и дека ќе останеш собрана во школката цело време. Чувствата бледнеат.

Един совет шо ќе ти го дадам - НЕ ГО ШЉИВИ ТИПОВ НИ ЗА 5 ПАРИ. Се` ѓто имавте заедно матерјално, една метална кофа, малку бензин или рандом запалива течност и шкорче. Дури не купувај ни упаљач (освен ако не пушиш или имаш по дома)
Си размислувам уште околу мојава ситуација и доаѓам до заклучок, кој гласи вака:
- Јас него не го сакам, ниту сум го сакала...Кај мене изгледа доминира само големата потреба и желба за заљубување, која резултира со вакви исходи ( брзи заљубувања, нерационални одлуки, импулсивност, погрешни чекори...)
Ова допринесе за јас во моментов да бидам емоционално истрошена до максимум...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Си размислувам уште околу мојава ситуација и доаѓам до заклучок, кој гласи вака:
- Јас него не го сакам, ниту сум го сакала...Кај мене изгледа доминира само големата потреба и желба за заљубување, која резултира со вакви исходи ( брзи заљубувања, нерационални одлуки, импулсивност, погрешни чекори...)
Ова допринесе за јас во моментов да бидам емоционално истрошена до максимум...
Сосема нормална реакција после толкавото посветување во врската.
И ќе мине и ова. Само дај му време.
Среќно:)

H

HITCH

Гостин
па направила грешка, се кае. а што има врска ако е машко? значи ние може да простуваме ваши грешки, а што со нашите ???
Бога ми мала грешка направила... Тој и верувал, а таа свесно си играла топло - ладно, ем на крај го изневерувала. Дали сметаш дека другиот е камен без никакви чувства?

Никако не смее да и прости! Чим еднаш дигнала опашка, цело време ќе биде иста. Не може да ми рече дека свесно направила нешто, со кое повредила некого, па сега се кае и очекува простување. Мајка Тереза нека си се прави во детска соба кога ќе види некоја мравка или пајаче, па наместо да ги убие нека ги пушти на слобода.

Подобро да се тргне од него! Никој не смее да си игра со туѓите чувства!

Не се работи за „наши“ или „ваши“ грешки се работи за „мои“ грешки, во случајов нејзини, кои таа ги прознава. Како можеш да делиш на машки и женски чувства? Секогаш тргнувај од себе!

Кои ВАШИ? Поделба машки - женски во ЧДА, на вакви сериозни теми НЕ!

S

Stef Bachatero

Гостин
Не ти е судено да си осамена само си несигурана во себе што сакаш од еден вистински маж.Верувај се е психологија и страста за тоа што те прави среќна.Секој може да живее сам тоа е факт никој не е зависен од некого.Ако не бива испукај се на психолог ќе видиш како се ќе ти помине.За мене несватливо е како после толку време прво кога сте раскинале не си научила нешто од таа врска.Што сакам јас од една врска и од еден маж.Кои квалитети треба еден маж да ги поседува за да ме привлече.Дали сакам романтичен или сакам некој идиот набилидан.Изборот е твој но прво ти посакувам да најдеш некој интелегентен и да е полн со самодоверба плус ако е смешен ехе тогаш е квалитен маж успех.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Не ти е судено да си осамена само си несигурана во себе што сакаш од еден вистински маж.Верувај се е психологија и страста за тоа што те прави среќна.Секој може да живее сам тоа е факт никој не е зависен од некого.Ако не бива испукај се на психолог ќе видиш како се ќе ти помине.За мене несватливо е како после толку време прво кога сте раскинале не си научила нешто од таа врска.Што сакам јас од една врска и од еден маж.Кои квалитети треба еден маж да ги поседува за да ме привлече.Дали сакам романтичен или сакам некој идиот набилидан.Изборот е твој но прво ти посакувам да најдеш некој интелегентен и да е полн со самодоверба плус ако е смешен ехе тогаш е квалитен маж успех.
Јас паметната си мислев дека овој пат, имајќи ги во предвид грешките што ги правевме во минатото, дека ќе тргнат работите во позитивна конотација...Каква заблуда, не ми се верува...
Иначе воопшто не ми недостига он, ниту го сметам за идеален дечко...Мене ми егото повредено во целата оваа ситуација и се осеќам како да ме срушил на земја доле... :notworthy:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Бога ми мала грешка направила... Тој и верувал, а таа свесно си играла топло - ладно, ем на крај го изневерувала. Дали сметаш дека другиот е камен без никакви чувства?

Никако не смее да и прости! Чим еднаш дигнала опашка, цело време ќе биде иста. Не може да ми рече дека свесно направила нешто, со кое повредила некого, па сега се кае и очекува простување. Мајка Тереза нека си се прави во детска соба кога ќе види некоја мравка или пајаче, па наместо да ги убие нека ги пушти на слобода.

Подобро да се тргне од него! Никој не смее да си игра со туѓите чувства!

Не се работи за „наши“ или „ваши“ грешки се работи за „мои“ грешки, во случајов нејзини, кои таа ги прознава. Како можеш да делиш на машки и женски чувства? Секогаш тргнувај од себе!

Кои ВАШИ? Поделба машки - женски во ЧДА, на вакви сериозни теми НЕ!
Таа направила грешка што се допишувала со бившиот, па ако сака да ја задржи врската и да биде пак со дечкото ќе се смени.
А, и за тоа машки- женски чувства, го пишав зашто имам забележано дека ако женските им згрешат нешто на машките па дури и да не е нешто многу големо, машките не можат да го простат, а ако истите им направат слично нешто на женските мислат дека тоа не е толку страшно.

Kajgana Shop

На врв Bottom