после срање викнат ме мене и дојдам избришам и го газотАј и ја едно прашање да поставам, кое живо ме интересира, и се думам веќе неколку години:
Кога имате долги нокти, како си бришете газ после срање?
Уште оваа глупост не ја бев слушнала . Ако имаш нокти не значи не можеш да се избришеш. И со нокти и без нокти можеш нормално да функционираш.Ај и ја едно прашање да поставам, кое живо ме интересира, и се думам веќе неколку години:
Кога имате долги нокти, како си бришете газ после срање?
ќе ми покажеш ли како се брише со нокти?Уште оваа глупост не ја бев слушнала . Ако имаш нокти не значи не можеш да се избришеш. И со нокти и без нокти можеш нормално да функционираш.
Ова е природна работа нема што да се гадеш.Гадни сте еј....
Е добро, а шо ако случајно уз бришење ја скинеш хартијата?Уште оваа глупост не ја бев слушнала . Ако имаш нокти не значи не можеш да се избришеш. И со нокти и без нокти можеш нормално да функционираш.
кога ќе влезе тоа ноктето во газето, ќе биде исто како пенис да им влезеЕ добро, а шо ако случајно уз бришење ја скинеш хартијата?
Не е вкусно да помислам, а не пак да кажам какво е чувството после тоа ...Значи сепак не е исто со и без нокти
епа малку да ги вртаме на малиот прст , природа јбгДобро бе, се прашвело вакво нешто на женско ?
Кажав јас една дефиниција за ова деца си се деца.Добро бе, се прашвело вакво нешто на женско ?
Зошто ако бидеме едноставни нема да ви биде интересно.zosto ste tolku komplicirani?
Малце е мутаво прашањево ама ќе прашам кај сакате повеќе да ви го турат во г*з или пи*ка ?Кажав јас една дефиниција за ова деца си се деца.
--- надополнето: Sep 10, 2011 1:02 PM ---
Зошто ако бидеме едноставни нема да ви биде интересно.
вага само сака бакнување, несака такви работиМалце е мутаво прашањево ама ќе прашам кај сакате повеќе да ви го турат во г*з или пи*ка ?
Значи со деца на крај не можеш да излезеш.Малце е мутаво прашањево ама ќе прашам кај сакате повеќе да ви го турат во г*з или пи*ка ?