Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
после срање викнат ме мене и дојдам избришам и го газотАј и ја едно прашање да поставам, кое живо ме интересира, и се думам веќе неколку години:
Кога имате долги нокти, како си бришете газ после срање?
Уште оваа глупост не ја бев слушналаАј и ја едно прашање да поставам, кое живо ме интересира, и се думам веќе неколку години:
Кога имате долги нокти, како си бришете газ после срање?
ќе ми покажеш ли како се брише со нокти?Уште оваа глупост не ја бев слушнала. Ако имаш нокти не значи не можеш да се избришеш. И со нокти и без нокти можеш нормално да функционираш.
Ова е природна работа нема што да се гадеш.Гадни сте еј....![]()
Уште оваа глупост не ја бев слушнала. Ако имаш нокти не значи не можеш да се избришеш. И со нокти и без нокти можеш нормално да функционираш.
кога ќе влезе тоа ноктето во газето, ќе биде исто како пенис да им влезеЕ добро, а шо ако случајно уз бришење ја скинеш хартијата?
Не е вкусно да помислам, а не пак да кажам какво е чувството после тоа...Значи сепак не е исто со и без нокти
епа малку да ги вртаме на малиот прстДобро бе, се прашвело вакво нешто на женско ?![]()
Кажав јас една дефиниција за ова деца си се деца.Добро бе, се прашвело вакво нешто на женско ?![]()
Зошто ако бидеме едноставни нема да ви биде интересно.zosto ste tolku komplicirani?
Малце е мутаво прашањево ама ќе прашам кај сакате повеќе да ви го турат во г*з или пи*ка ?Кажав јас една дефиниција за ова деца си се деца.
--- надополнето: Sep 10, 2011 1:02 PM ---
Зошто ако бидеме едноставни нема да ви биде интересно.![]()
вага само сака бакнување, несака такви работиМалце е мутаво прашањево ама ќе прашам кај сакате повеќе да ви го турат во г*з или пи*ка ?
Малце е мутаво прашањево ама ќе прашам кај сакате повеќе да ви го турат во г*з или пи*ка ?