Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е, мајката пред па прашам проверив на страната, ми го даваше како не-почнат натпревар...сепак фала

Во отсуство на Маркез,Пујол и Милито...Олегуер игра како централен бек:pishtoldz
И Ето и Анри играат заедно во нападот :yess:

Барса тепала 1-0, со голот на Дос Сантос во осмата минута. То мајсторе :)

На седми играат со некоја екипа од Јокохама.
Да те поправам малку
Barcelona не тепа 1-0 туку 3-0
Голови
1-0 Dos Santos (min.8)
2-0 Iniesta (min.57)
3-0 Ronaldinho (min.77)
А на седми играат со Yokohama F.Marinos vo 12:00

Јас кога пишав не беше завршена утакмицата, затоа пишав 1-0. После видов дека е 3-0. Не е битно :)

Роналдињо дава голови ко улав:)

Нешто добро ми мириса следнава сезона. Нешто сребрено. Лига на шампиони и Ла Лига.:vozbud:

Така е а и Дос Сантос добро игра на пријателскиве.
И од него можи да биди нешто наредната сезона.

Ќе биде само трпение - спасение. :)

Инаку утре играат со Јокохама Ф. Маринос, мислам дека нема пренос.

Така е а и Дос Сантос добро игра на пријателскиве.
И од него можи да биди нешто наредната сезона.

Тој е планиран уште одамна за наследник на Роналдињо. Баш изјавуваше дека сакал да биде како Меси и Роналдињо. Дека вундеркид, тоа се знае. Нека поднаучи уште малку, нека собере искуство, па ќе го пуштат во акција.

И Кркич е ѕвер, не го заборавајте него. А и овој Макси (го земаа лани мислам) не е лош во напад. Барса има напаѓачи уште да видиме како ќе игра одбраната. Ако оди супер, оваа година ќе биде поинтересно од лани :)

Ин јор фејс, Реал :)

Да го знам сето тоа но ме загрижува тоа што нема место во тимот за него сеуште бидејќи Барса имаат квалитетни играчи на негова позиција.
Бај д веј ако знај некој нека кажи за пренос

Кркич е змај! Јас го сметам за наследникот на Анри во Барса.

Не ми се верува за пренос, треба да даваат во 5 сабајле утакмица. Не е толку битно, само ме нервира ќе нема каде да гледаме Примера. Сител даваа едно време ама зедоа сеа НБА да даваат. Јебига, тоа е...

Не ми се верува за пренос, треба да даваат во 5 сабајле утакмица. Не е толку битно, само ме нервира ќе нема каде да гледаме Примера. Сител даваа едно време ама зедоа сеа НБА да даваат. Јебига, тоа е...

Абе Примера даваа лани на ЕРА. Најверојатно така и ќе си продолжи.

Нема во Штип ЕРА. :) Кај најдов па јас да живеам упм.... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom