Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на ливадата 2-0 изгубијаPoslatko e da vi ja zemime titulata na taa livadata
Дека ја навадивте како мистер Мурињо
Како било уживајте во таа победа дур можите биказ, д' фантастик фор вил брејк ју...![]()
Дека ја навадивте како мистер Мурињо
Како било уживајте во таа победа дур можите биказ, д' фантастик фор вил брејк ју...![]()
абе знаете што зборите...125милиони евра знаете што се...нема шанси милан да даде толку за роналдињо....плус милан треба да купува 1-2напаѓачи (само роналдо и џилардињо[на продавање] ги имаат) еден играч од одбрана+, Дида се покажа дека годините го газат +голман....од каде ке им толку пари ? ако го продадат кака може
абе знаете што зборите...125милиони евра знаете што се...нема шанси милан да даде толку за роналдињо....плус милан треба да купува 1-2напаѓачи (само роналдо и џилардињо[на продавање] ги имаат) еден играч од одбрана+, Дида се покажа дека годините го газат +голман....од каде ке им толку пари ? ако го продадат кака може
Ако не ти текнува и на полу сезона се шпекулираше дека Милан ке ја плати 125мил каузата за Роналдињно па не ја плати...милан неможе зело лета само еден играч од средина да купува кога има само 2напаѓачи(а треба 4) и слаба одбрана(треба освежување)...
Овој трансфен нема шанси да се реализира...што сакате вие зборете си
а и пто се запнале со таа кауза...ако роналдињо е среќен во барса, како што кажа 1000пати....лапорта ке муу понуди нов договор...и во него го стои поголема кауза