statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
само чиста околина Океј фала колку толку...
рестово некој? гринаут легијата?
само чиста околина Океј фала колку толку...
ако не ти е мака слегвај ги преку youtube (веројатно знајш како..) поинаку барај торенти по наслови ако веќе не си нашол.. префрли го постот во музика, во хип-хоп културата во македонија.. јас ги имам сите траки али сите ми се праќани од другари, а некои ги имам најдено по торенти, но највеќе ги слегвам од youtube..само чиста околина Океј фала колку толку...
рестово некој? гринаут легијата?
Kako da go isklucam parnoto?: Kaj da pojdam,sto da napravam? Sakam sega,ovoj mesec,pa da si staam panelki. Ova 2000 den sekoj mesec da plakam e zeznata rabota. Daj neka pise nekoj.Fala
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:22 AM ---
Ке си одиш директно во Топлификација (зависи каде живееш, дали си на Топлификација Запад, Север или која уште ја има не знам...). Ке си платиш ако имаш некоја заостаната сметка и + паушал за исклучување. Ама побрзај дур не почнала грејната сезона зашто после е многу повисок тој паушал.
И мене ме интересира, би купил дрес ама од Бо(рче). А ако има без логото на спонзорот „Република Витаминка„ уште поубаво.Дрес од Антич ? И дали можам да најдам на кирилица да го пиши презимето назад.
Благодариме.
Прочачкај овде.Download на македонски рап? (легијата/саф/стр2/чиста околина)
Како соло траки ги има, не можеш да ги најдеш ко албуми само.Нема таму, хејтери се. Ќе ме пратат да идам да си го купам.
Vo bilo koja prodavnica za slikarski materijal.Ke baras boi za vitraz tehnika.Бои за стакло? нешто као за декорација на тегли, мали стаклени садчиња? Да не се излупи при допир - да трае долго.
Имаш во Рамстор и во Биона.....но која е поентата да бидеш вегетеријанец и да јадеш виршли?каде можам да најдам вегетаријански виршли?