StarScr3am
Ѓавол
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 798
- Поени од реакции
- 219
во колку часот ќе биде отварањето ?
Се слагам со најголем дел од постот освен со болдот..Не го одобрувам во целост... можеби не сум архитект или не се разбирам толку многу... али сепак народот ги дава тие пари и има право да си го каже своето мислење... или нема... ај да не навлегувам во политика..
зошто не..
сакам споменици.. и мислам дека треба да има... али луѓе.. ОСЕТ БЕ ОСЕТ !... значи целата наша историја е спикана на еден плоштад... зошто статуата на цар Самоил не се стави во Охрид пример... или ајде еве зошто низ другите делови на скопје не се распоредат тие статуи...
а и триумфалната порта.. хмм не се сеќавам никаде во историја да сум прочитала во ск да имало триумфална порта.. и да биде копија на онаа во франција..
го средуваат плоштадот и ќе го направат топ... и кога ќе дојдат странци и кога ќе ги видат кокошкине и коњите кај железничка баш ќе се воодушеват .. а да не зборувам за самиот влез .. или за патиштата...
битно нас центарот да ни е среден... а за другото нека замижат де..
Не е од 18:00?7 e paradata
Вака мислам дека е подобро.НЕМОЖЕ ДА СПОРЕДУВАШ НИШТО со СЕШТО
добро де, како ќе се збореше досега ако нема контри...ќе се заборавеше цела активноста бе колку сакајте наоѓајте маани , сепак ова што успеаа да го изградат за краток период не им успеа на никој досега- тоа е факт
НЕМОЖЕ ДА СПОРЕДУВАШ НИШТО со НЕШТО
градот доби нов лик - ново руво- а не она сивило што преовладуваше до тогаш - никаде ни споменик нит било какво обележје дека си во Македонија -
еееееееееееј знамиња немаше а не пак нешто друго
да- МОЖЕ -што да неВака мислам дека е подобро.
Има се и сешто се сложувам за сечиј вкус по нешто на едно место од милион периоди помешано. Знаеш кога ќе се прејадеш па добиваш нагон и за повраќање, во овој случај тоа се случи. Али нема врска ние македонците сме преживари и ова ќе го изџвакаме.да- МОЖЕ -што да не
има буквално се’ и неможеш да критикуваш дека нешто фали, ИМА СЕ’ и за сечиј вкус
Неможам да разберам како си даваат за право да критикуваат - ОНИЕ од кои се очекуваше да направат нешто од и со градот- а НЕ НАПРАВИЈА.
А , за тоа каде , што и како да биде изградено -може до бесвест генерации и генерации да расправаат и никогаш нема да се сложат .
сега си прејадена - мхмнИма се и сешто се сложувам за сечиј вкус по нешто на едно место од милион периоди помешано. Знаеш кога ќе се прејадеш па добиваш нагон и за повраќање, во овој случај тоа се случи. Али нема врска ние македонците сме преживари и ова ќе го изџвакаме.
Не си ме знаел да видиш какви убави зборови сум кажувала, цели рецитали.сега си прејадена - мхмн
а кога беше мртва гладна - глас не ти се слушаше
ЧУДНО
Аце е геј икона во светот незнам што очекувашНема се...нема споменици од жени (не знам, можи 1% или ниеден). Немало жени херои, заслужни за Македонија? Војводи, скоевки, партизанки, заслужни граѓанки, жени борци
Не ми смета ама фали, само мажи се ставени
Вита Поп Јорданова, Вера Циривири, Сирма Војвода...
LJeandro ja tebe mnogo voljim.izmet/a.Не си ме знаел да видиш какви убави зборови сум кажувала, цели рецитали.
Иначе ако се прејадувате од измет фино, јас не сум по таа храна
--- надополнето: Sep 7, 2011 7:07 PM ---
Аце е геј икона во светот незнам што очекуваш