Мажите прашуваат, жените одговараат

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.080
Поени од реакции
23.531
ако сите сме исти како што знаете често да забележите оти тогаш пребирате ;)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
што мислите дали е вистинска женска онаа која гледа фудбал со дечкото иако го мрази тоа и не ја интересира ........ ЛИНК :cuc:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
што мислите дали е вистинска женска онаа која гледа фудбал со дечкото иако го мрази тоа и не ја интересира ........ ЛИНК :cuc:
Не, тоа е лицемерно, некогаш некој натпревар бива, ок, но колку и да се прави дека ѝ е интересно кога не можат заедно да се забавуваат гледајќи глупаво е. Исто како секогаш кога ќе кажам дека одам на шопинг (макар и за комплет за шминкање) дечко ми да вика „Еј супер, и јас доаѓам“ за да ме усреќи а јас знам дека смрт му е :)
ако сите сме исти како што знаете често да забележите оти тогаш пребирате ;)
Затоа што и кога одбираш од втора класа портокали, ги одбираш поздравите ;)

D

Deleted member 19276

Гостин
Што ве привлекува кај мажите и на кој начин ги одбирате. Ги делите по класи или како ?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Што ве привлекува кај мажите и на кој начин ги одбирате. Ги делите по класи или како ?
Пред се да биде маж у вистинска смисла на зборот, а не некој промотер или модна кукла, да знае што сака затоа што нели мора некој у врската да знае што сака :) И да знае да ти ја затвори устата кога неконтролирано почињаш со зборење, толку беше а? :)

D

Deleted member 19276

Гостин
Пред се да биде маж у вистинска смисла на зборот, а не некој промотер или модна кукла, да знае што сака затоа што нели мора некој у врската да знае што сака :) И да знае да ти ја затвори устата кога неконтролирано почињаш со зборење, толку беше а? :)
Мислам баш и дека некои од девојките не сакаат да ги прекинеш во нивното зборење. Веднаш по тоа кога ќе ги опоменеш се намуртуваат и стануваат лути, не го гледаат они тоа како за нивно добро дека многу зборат туку како да несакаш да ги слушаш веќе со нивните трескања на глупост.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Мислам баш и дека некои од девојките не сакаат да ги прекинеш во нивното зборење. Веднаш по тоа кога ќе ги опоменеш се намуртуваат и стануваат лути, не го гледаат они тоа како за нивно добро дека многу зборат туку како да несакаш да ги слушаш веќе со нивните трескања на глупост.
Јас не сум во грото, јас имам доблест да си признаам дека ние жените често забегуваме со себе искажување и многу е убаво да има некој да те спречи, јас ќе се заблагодарам наместо да се муртам траст ми.

D

Deleted member 19276

Гостин
Јас не сум во грото, јас имам доблест да си признаам дека ние жените често забегуваме со себе искажување и многу е убаво да има некој да те спречи, јас ќе се заблагодарам наместо да се муртам траст ми.
Ако си навистина таква да прифаќаш секакви комплименти тоа е одлично. Повеќето девојки примаат само добри лошите ги одбиваат и како што кажав се муртат ;)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Ако си навистина таква да прифаќаш секакви комплименти тоа е одлично. Повеќето девојки примаат само добри лошите ги одбиваат и како што кажав се муртат ;)
Знам, не за џабе рекле дека вистината е најболна, нема што да се чудиш затоа и напоменав дека тоа си го земам како доблест да си признаам, можеби у прошлиот живот сум била машко па ми останале некои квалитети :)

D

Deleted member 19276

Гостин
Знам, не за џабе рекле дека вистината е најболна, нема што да се чудиш затоа и напоменав дека тоа си го земам како доблест да си признаам, можеби у прошлиот живот сум била машко па ми останале некои квалитети :)
Тоа ќе да е ;)

F

FuckYouAll

Гостин
Затоа што жените се послаби од мажите во голем број на работи и со нивниот инат пробуваат да покажат сила и знаење и да се наметнат како главни во врската а не знаат дека изгледаат глупаво и им одат на живци на мажите.:icon_mrgr:

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Јас ги бирам по карактер ако е добар, вреден, знае да цени, да те почитува, не еднаш те сака а друг пат кога ќе се видите се прави фраер, да е висок, а најмногу по погледот кога ќе видам дека има хемија меѓу нас тогаш го одбирам ама тоа не значи дека тој ќе те избере тебе има варијанти и варијанти исто како да добиеш 7 на лото. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom