Не, тоа е лицемерно, некогаш некој натпревар бива, ок, но колку и да се прави дека ѝ е интересно кога не можат заедно да се забавуваат гледајќи глупаво е. Исто како секогаш кога ќе кажам дека одам на шопинг (макар и за комплет за шминкање) дечко ми да вика „Еј супер, и јас доаѓам“ за да ме усреќи а јас знам дека смрт му ешто мислите дали е вистинска женска онаа која гледа фудбал со дечкото иако го мрази тоа и не ја интересира ........ ЛИНК
Затоа што и кога одбираш од втора класа портокали, ги одбираш поздравитеако сите сме исти како што знаете често да забележите оти тогаш пребирате
Пред се да биде маж у вистинска смисла на зборот, а не некој промотер или модна кукла, да знае што сака затоа што нели мора некој у врската да знае што сака И да знае да ти ја затвори устата кога неконтролирано почињаш со зборење, толку беше а?Што ве привлекува кај мажите и на кој начин ги одбирате. Ги делите по класи или како ?
Мислам баш и дека некои од девојките не сакаат да ги прекинеш во нивното зборење. Веднаш по тоа кога ќе ги опоменеш се намуртуваат и стануваат лути, не го гледаат они тоа како за нивно добро дека многу зборат туку како да несакаш да ги слушаш веќе со нивните трескања на глупост.Пред се да биде маж у вистинска смисла на зборот, а не некој промотер или модна кукла, да знае што сака затоа што нели мора некој у врската да знае што сака И да знае да ти ја затвори устата кога неконтролирано почињаш со зборење, толку беше а?
Јас не сум во грото, јас имам доблест да си признаам дека ние жените често забегуваме со себе искажување и многу е убаво да има некој да те спречи, јас ќе се заблагодарам наместо да се муртам траст ми.Мислам баш и дека некои од девојките не сакаат да ги прекинеш во нивното зборење. Веднаш по тоа кога ќе ги опоменеш се намуртуваат и стануваат лути, не го гледаат они тоа како за нивно добро дека многу зборат туку како да несакаш да ги слушаш веќе со нивните трескања на глупост.
Ако си навистина таква да прифаќаш секакви комплименти тоа е одлично. Повеќето девојки примаат само добри лошите ги одбиваат и како што кажав се муртатЈас не сум во грото, јас имам доблест да си признаам дека ние жените често забегуваме со себе искажување и многу е убаво да има некој да те спречи, јас ќе се заблагодарам наместо да се муртам траст ми.
Знам, не за џабе рекле дека вистината е најболна, нема што да се чудиш затоа и напоменав дека тоа си го земам како доблест да си признаам, можеби у прошлиот живот сум била машко па ми останале некои квалитетиАко си навистина таква да прифаќаш секакви комплименти тоа е одлично. Повеќето девојки примаат само добри лошите ги одбиваат и како што кажав се муртат
Тоа ќе да еЗнам, не за џабе рекле дека вистината е најболна, нема што да се чудиш затоа и напоменав дека тоа си го земам како доблест да си признаам, можеби у прошлиот живот сум била машко па ми останале некои квалитети
Добро прашањеЗошто сте толку инатливи суштества?
лезбејкишо ве пали повеќе - лезбејки или педери ?
зависи кога какко....некогаш многу некогаш ни еднашКолку пати мастурбирате у текот на една недела... ?
Јас ги бирам по карактер ако е добар, вреден, знае да цени, да те почитува, не еднаш те сака а друг пат кога ќе се видите се прави фраер, да е висок, а најмногу по погледот кога ќе видам дека има хемија меѓу нас тогаш го одбирам ама тоа не значи дека тој ќе те избере тебе има варијанти и варијанти исто како да добиеш 7 на лото.Што ве привлекува кај мажите и на кој начин ги одбирате. Ги делите по класи или како ?