Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
@fenomen

HYIP програмите што нудат толку високи добивки за кратот период се секогаш измами. порано или подоцна ќе пукне и тој програм каде вложуваш.

треба да го погодиш вистинскиот миг кога да прекинеш со вложување за да излезеш со добивка на крај.

и тоа што користат gmail акаунт не дава баш многу доверба.

Од HYIP програмите само Powerful Strategy Линк најверостојни со голема маркетинг кампања, добри планови, можен почетен влог од само 1 Долар

@fenomen

HYIP програмите што нудат толку високи добивки за кратот период се секогаш измами. порано или подоцна ќе пукне и тој програм каде вложуваш.

треба да го погодиш вистинскиот миг кога да прекинеш со вложување за да излезеш со добивка на крај.

и тоа што користат gmail акаунт не дава баш многу доверба.
И еарнгрупс ги има истите сертификати за исплата.
Во право си кога велиш дека треба да се погоди и вистинскиот момент за инвестирање. ТОКМУ сега е тој момент затоа што ова е релативно нов сајт постои нешто повејќе од 1 година. И секако ако вложуваш околу 100 тина $ и небараш (не лакомиш) по многу поголеми исплати, сигурна е исплатата. Поздрав!

Со HYIP вложувај на почеток и бегај додека можеш ако има сајтот повеќе од 1 година бегај

Гледам го купувате овај постеров Ехтреме за варез а јс го симнав овој бесплатно
2e3sx06.jpg

Го има ли некој користено овој постер Dcrew , да каже некој мислење , чини не чини, да знам дали да го користам овој или да купам и јас

2e3sx06.jpg

Го има ли некој користено овој постер Dcrew , да каже некој мислење , чини не чини, да знам дали да го користам овој или да купам и јас

Па прво треба да пробаш за да знаеш дали работи. :)

Од HYIP програмите само Powerful Strategy Линк најверостојни со голема маркетинг кампања, добри планови, можен почетен влог од само 1 Долар
Дали ти или некој кој го познаваш лично има некакво искуство со оваа HYIP страна.:cool:

Дали ти или некој кој го познаваш лично има некакво искуство со оваа HYIP страна.:cool:
Читам низ HYIP форумите имам и вложено нешто ситно таму, исплаќаат 100% релативно нова страна неколку месеци, Голема маркетинг кампања има и меѓу топ 3 на сите HYIP мониторинг сервиси.

Преку ко
Читам низ HYIP форумите имам и вложено нешто ситно таму, исплаќаат 100% релативно нова страна неколку месеци, Голема маркетинг кампања има и меѓу топ 3 на сите HYIP мониторинг сервиси.
Преку која интернет банка е најдобро да се прават трансакциите, Libertireserve, Solidtrustpay, PayPal, Alertpay???? итн. Јас преку СолидТрустПеј вложувам во еарнгрупс и сега засега оди одлично. Инаку парите ги вложувам преку Виса интернет на СТБ- Скопје. Твое мислење???

Преку ко
Преку која интернет банка е најдобро да се прават трансакциите, Libertireserve, Solidtrustpay, PayPal, Alertpay???? итн. Јас преку СолидТрустПеј вложувам во еарнгрупс и сега засега оди одлично. Инаку парите ги вложувам преку Виса интернет на СТБ- Скопје. Твое мислење???
Исто е Алертпеј,ЛБ,МБ сите се доверливи а разликата е во неколку центи, лично МБ ми е прва опција ако нема можност за МБ користам Алертпеј.

2e3sx06.jpg

Овој го имам користено порано, но знае да зафркава. Ако добро се сеќавам, на секое постирање треба да се најавуваш на страните ?.

Ако сакаш добар постер, земи го од extremecoderz и бркај работа.

На кој начин функционираат овие HYIP страници?
Дали и колку заработувате на нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom