Студентски домови

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
У превод , оваа година по се изгледа ништо од студентски дом.
Нема да ти претставува проблем во остава ако си на некој од повискоите спратови за да ти бидат блиску апсолветнските.
Ако си во Б пример можеш било кој спрат каде што даваат остава.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Нема да ти претставува проблем во остава ако си на некој од повискоите спратови за да ти бидат блиску апсолветнските.
Ако си во Б пример можеш било кој спрат каде што даваат остава.
Да ама како што разбрав, 13/14 спрат и треба да прашувам некој од апсолвентските да дозволи да користим вц-то зашто чистачките давале на нив кључ од вц-то. Или ова ми го дрдорат за да најдат начин да ме откачат ?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да ама како што разбрав, 13/14 спрат и треба да прашувам некој од апсолвентските да дозволи да користим вц-то зашто чистачките давале на нив кључ од вц-то. Или ова ми го дрдорат за да најдат начин да ме откачат ?
Во В две апсолвентски делат едно вц. На спрат има 8 мислам значи 16 на двата спрата. Од нив ќе се погодат двајца добри.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Во В две апсолвентски делат едно вц. На спрат има 8 мислам значи 16 на двата спрата. Од нив ќе се погодат двајца добри.
Ако не се погодат , недај боже да ме фати некој стомачен вирус :pos:

Член од
24 август 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Ме интересира, ако некој може да одговори, дали во Пелагонија е дозволено да си донесеш, пример: телевизор или мини ладилник такви работи?!

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Ме интересира, ако некој може да одговори, дали во Пелагонија е дозволено да си донесеш, пример: телевизор или мини ладилник такви работи?!
Лани не беше забрането. А греалици и други грејни тела комфискуваат :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
20
Барам цимерки за Пелагонија, ако има некоја да сака заедно да бидиме в соба нека пиши :) (Бруцош сум)

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Има конечни за бруцоши
--- надополнето: Sep 8, 2011 3:16 PM ---
Едно прашање дали жирантите можат да бидат тета и тетин ?

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Има конечни за бруцоши
--- надополнето: Sep 8, 2011 3:16 PM ---
Едно прашање дали жирантите можат да бидат тета и тетин ?
Едниот родител можи да ти биди жирант и плус некој. Само да те потсетам дека обавезно мора да имаш печат од фирмата каде работат и копија од нивни лични карти .

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Приговори ова она помагаат ли или тешко..??

Член од
5 декември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
11
Едниот родител можи да ти биди жирант и плус некој. Само да те потсетам дека обавезно мора да имаш печат од фирмата каде работат и копија од нивни лични карти .
Како то печат? До сега вакво нешто се немаше спомнато o_O

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Јас како шо разбрав не требало родител , а ако е невработен ?

Член од
8 септември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
1
Здраво фумџии, само што се регистрирав на форумот и веднаш ја фаќам оваа тема.
Видов резултати од конкурсот за сместување во студентски дом Томе С.-Сениќ.Ќе може некој да ми каже за документи кои требаат за во Сениќ за вселување?
Потем, видов претходно некои од форумџиите напиша за документацијата за во Гоце, ама не знам дали е во секој дом исто или во зависност од тоа кој како ќе си ги поставе условите?

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Како то печат? До сега вакво нешто се немаше спомнато o_O
Јас како шо разбрав не требало родител , а ако е невработен ?
Ако е невработен тогаш треба да бараш да ти се потпишат две лица кои се во работен однос. Ваквото барање треба да го достават на своите работни места и директорот ако има такво овластување треба да удри печат дека одобрува човекот да ви биде жирант. Ја лани имав проблем на мајка ми не и даваа одма печат бидеќи барањето требаше да го прати скопје пошто е државен работник. Најлесно и најбрзо е да земите жиранти од некоја приватна фирма.

Kajgana Shop

На врв Bottom