T
Tetro
Гостин
Земај ако даваат, па после можеш да се менуваш.У превод , оваа година по се изгледа ништо од студентски дом.
Не е се` така црно како што изгледа, некогаш знае да биде и поцрно.
Џаст кидинг.
Земај ако даваат, па после можеш да се менуваш.У превод , оваа година по се изгледа ништо од студентски дом.
Нема да ти претставува проблем во остава ако си на некој од повискоите спратови за да ти бидат блиску апсолветнските.У превод , оваа година по се изгледа ништо од студентски дом.
Да ама како што разбрав, 13/14 спрат и треба да прашувам некој од апсолвентските да дозволи да користим вц-то зашто чистачките давале на нив кључ од вц-то. Или ова ми го дрдорат за да најдат начин да ме откачат ?Нема да ти претставува проблем во остава ако си на некој од повискоите спратови за да ти бидат блиску апсолветнските.
Ако си во Б пример можеш било кој спрат каде што даваат остава.
Во В две апсолвентски делат едно вц. На спрат има 8 мислам значи 16 на двата спрата. Од нив ќе се погодат двајца добри.Да ама како што разбрав, 13/14 спрат и треба да прашувам некој од апсолвентските да дозволи да користим вц-то зашто чистачките давале на нив кључ од вц-то. Или ова ми го дрдорат за да најдат начин да ме откачат ?
Ако не се погодат , недај боже да ме фати некој стомачен вирусВо В две апсолвентски делат едно вц. На спрат има 8 мислам значи 16 на двата спрата. Од нив ќе се погодат двајца добри.
Лани не беше забрането. А греалици и други грејни тела комфискуваатМе интересира, ако некој може да одговори, дали во Пелагонија е дозволено да си донесеш, пример: телевизор или мини ладилник такви работи?!
Едниот родител можи да ти биди жирант и плус некој. Само да те потсетам дека обавезно мора да имаш печат од фирмата каде работат и копија од нивни лични карти .Има конечни за бруцоши
--- надополнето: Sep 8, 2011 3:16 PM ---
Едно прашање дали жирантите можат да бидат тета и тетин ?
Како то печат? До сега вакво нешто се немаше спомнатоЕдниот родител можи да ти биди жирант и плус некој. Само да те потсетам дека обавезно мора да имаш печат од фирмата каде работат и копија од нивни лични карти .
Како то печат? До сега вакво нешто се немаше спомнато
Ако е невработен тогаш треба да бараш да ти се потпишат две лица кои се во работен однос. Ваквото барање треба да го достават на своите работни места и директорот ако има такво овластување треба да удри печат дека одобрува човекот да ви биде жирант. Ја лани имав проблем на мајка ми не и даваа одма печат бидеќи барањето требаше да го прати скопје пошто е државен работник. Најлесно и најбрзо е да земите жиранти од некоја приватна фирма.Јас како шо разбрав не требало родител , а ако е невработен ?