- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Играва ке бара 3 гига рам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да за сите важи и све е исто освен што ќе ја нема турската и чешкатаЈас се надевав на повеќе лиги тие укинале.. За сите верзии (пс3,иксбокс,пц..) важи ова ??
Kazi edna liga sto sakas da ja ima vo FIFA 12 a ja nema?Јас се надевав на повеќе лиги тие укинале.. За сите верзии (пс3,иксбокс,пц..) важи ова ??
Па Аргентинската како за почетокKazi edna liga sto sakas da ja ima vo FIFA 12 a ja nema?
Ај не барајте рогови сега.Лиги ги има и премногу.Земе те го примерот со ПЕС, ФИФА го гази во тој правец.Ако не ви се играат овие лиценцирани лиги сврате на ПЕС што да ви речам.„Пријатно“ ке се изненадитеПа Аргентинската како за почетокМислам има премногу лиги и без овие 2 нема да се смени ништо, али се надевав на нови
![]()
Шерифе, кој рече дека не ми чини ништо ?? секој си има мислење и своја ЖЕЛБА.. не мора одма да ми јадиш трици овде, префрли се на ПЕС или кузнај шо.. како за твое инфо ПЕС ја играм уште од ПЕС 1, а фифа уште од 98‘ и го знам квалитетот на двете игри, каде во последниве 4 години ПЕС незнат каде им е главата и фифа е убедливо подобра на секој план освен во Become a Legend mode.Ај не барајте рогови сега.Лиги ги има и премногу.Земе те го примерот со ПЕС, ФИФА го гази во тој правец.Ако не ви се играат овие лиценцирани лиги сврате на ПЕС што да ви речам.„Пријатно“ ке се изненадите
Прво не ме викај Шерив, второ полека со зборовите не сум те навредил(ако сум те навредил ти се извинувам,немав таква немера).Тоа дали ке се префрлам на ПЕС или ке си остнам на ФИФА е мое право(со ваква 12 ни во најлуди соништа не би играл ПЕС).Поебнтата ми беше да ти кажам дека не е исто чувството на играш пес со 10 лиги, и ФИФА со голем број лиценцирани лиги(а ти бараш уште повеќе).Шерифе, кој рече дека не ми чини ништо ?? секој си има мислење и своја ЖЕЛБА.. не мора одма да ми јадиш трици овде, префрли се на ПЕС или кузнај шо.. како за твое инфо ПЕС ја играм уште од ПЕС 1, а фифа уште од 98‘ и го знам квалитетот на двете игри, каде во последниве 4 години ПЕС незнат каде им е главата и фифа е убедливо подобра на секој план освен во Become a Legend mode.
Човече види си го коментарот каков ти е, да е навредлив.. А јас ти кажав дека ги играм веќе добри десет години и можам сам да ја најдам разликата.. Јас само си пишав дека сакам да останат тие две лиги па и по можност да се додаде уште некоја.. Нигде не наредвав, ни пцуев дека треба да остат или да се додадат нови. Јас нигде не ни спомнав ПЕС, тоа после мене самите си додававте.. Ако сакаш да се караме нема проблем, имам искуство со нет насилџиите.Прво не ме викај Шерив, второ полека со зборовите не сум те навредил(ако сум те навредил ти се извинувам,немав таква немера).Тоа дали ке се префрлам на ПЕС или ке си остнам на ФИФА е мое право(со ваква 12 ни во најлуди соништа не би играл ПЕС).Поебнтата ми беше да ти кажам дека не е исто чувството на играш пес со 10 лиги, и ФИФА со голем број лиценцирани лиги(а ти бараш уште повеќе).
Друг пат малку посмирено(изгледа те погодив па затоа така реагираше) несакам да навлегувам во кавга за очигледни работи.
Ако сеуште сакаш да ми леприцираш и навредуваш, следниот пат нема да бидам пријателски настроен