Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ѕверови сме, ѕверовииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!
VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ај едно прашање само, да не барам сеа.. Што треба да направиме за да се пласираме на Олимпијадата во Лондон 2012? :)

И честито победа и пласман во 1/8 финале со 4 поени... Машини! :)
Да ги тепаме грузија! :vozbud:

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Дечки остајте сеа вакви-такви форуми, да не се сељачиме сепак.
Туку кажете што треба за пласман на олимписки игри у Лондон, и дали може преку ова првенство да се обезбеди?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе за БО има замена игра негде околу 30 мин,10-тина се доволно да земеш душа,ама овој 40 фикс.:confused:

M

MrzaRules

Гостин
Не Грузија ?

Иначе немам ништо против пеглање и на татариве ...
Грузија мислам изгуби денеска од Бугарија...ако не се лажам таа одлучуваше кој оди понатаму...можеби грешам,погрешно сум разбрал..

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ги сакам бе. :love: Ми го разубавија почетокот на школскава година. :)
--- надополнето: Sep 5, 2011 7:53 PM ---
Грузија мислам изгуби денеска од Бугарија...ако не се лажам таа одлучуваше кој оди понатаму...можеби грешам,погрешно сум разбрал..
Грузија идат даље.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Не ги напаѓајте тие што го критикуваат Илиевски, стварно добро може ја организира играта ама мора малку да го поправи шутот, полно акции ги заебува и после од контра ни даваат. Да му тргне и нему и ке бидеме топ екипа.

Инаку сега цела Финска е со нас а Грците уште повише се нервираат дека пренесоа само 2 :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Грузија влезе понатаму, за жал...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дечки остајте сеа вакви-такви форуми, да не се сељачиме сепак.
Туку кажете што треба за пласман на олимписки игри у Лондон, и дали може преку ова првенство да се обезбеди?
Финалистиите одат директно,останатите до 6-то место мислам играат дополнителни квалификации.

P

PewDiePie

Гостин
Па нема ваљда ебаниот селектор да лаже,он кажа грузија,мада послатко ќе ми биде татарите да ги изебеме.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Идеме до финале! :vozbud: За пласман во 1/4 финалето не ни треба многу само една победа а нема да ни дојдат лошо и сите 3 :vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.147
Не тепаше Грузија, ама Украина ја тпаше Белгија, па сите три тима (Украјна, Грузија и Бугарија) имаа исто босдови, но Грузија го доби последното место ради најдобра кош разлика...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom