Разбирам јас дека треба мажот вешт во клецкање да влезе во брак, јас сакам да кажам дека ако сите мажи се праксираат така, тогаш логично е и дека на жената ти што ќе ја земеш се праксирал некој.во една заедница, мора да постои меѓусебно надополнување. Така е и во бракот, мажоѕт како природно доминантен, поинтелигентен и послилен, е тука жената да ја води низ за неа мистериозниот живот. Да и каже и покаже работи од животот кои таа не ги знае. Тука е и сексот. Мажот мора добро да се припреми за таа своја природна улога а тоа може само ако предходно доообро се испраксира, инаку иди во опасност младиот брачен пар во првата брачна ноќ да не знае што да прави и да дојде некој отстрана и да ги изебе двата онака збунети и подисплашени. Затоа жената треба да влезе во бракот вешта во плетење, готвење, везење, шиење, метење, чистење, рибање, спростирање... а мажот вешт во клецкање.
Ова е нелогички тука на балканот, тука сите мажи се јебачи, а сите невести невиниРазбирам јас дека треба мажот вешт во клецкање да влезе во брак, јас сакам да кажам дека ако сите мажи се праксираат така, тогаш логично е и дека на жената ти што ќе ја земеш се праксирал некој.
не, пошто има женки на кои практикувале многу многу мнооогууу мажи а има и од оние чесните кои чекаат да е мажат.Разбирам јас дека треба мажот вешт во клецкање да влезе во брак, јас сакам да кажам дека ако сите мажи се праксираат така, тогаш логично е и дека на жената ти што ќе ја земеш се праксирал некој.
Си клецкаме на страна, беОва е нелогички тука на балканот, тука сите мажи се јебачи, а сите невести невини
За тоа гледам нема маж во градот само жени, сите се отидени туѓина да клецкаатСи клецкаме на страна, бе![]()
Епа сега ако имате вие одредени жени што ви служат за пракса...ама само на нив се праксирате, тогаш во ред е тоа да го барате ,,некоја поштена,, ама пошто не е така, пошто не се праксирате само на 2-3 туку пробувате да легнете се што мрда од женски пол, немате право да барате такво нешто.не, пошто има женки на кои практикувале многу многу мнооогууу мажи а има и од оние чесните кои чекаат да е мажат.
хахахахаха тоа зборам и јас цело времеОва е нелогички тука на балканот, тука сите мажи се јебачи, а сите невести невини
тоа е генерализирање, ете ти си женско, мрдаш а јас (се уште) не сум пробал да те легнам.Епа сега ако имате вие одредени жени што ви служат за пракса...ама само на нив се праксирате, тогаш во ред е тоа да го барате ,,некоја поштена,, ама пошто не е така, пошто не се праксирате само на 2-3 туку пробувате да легнете се што мрда од женски пол, немате право да барате такво нешто.
Да се сретнеме лично, ќе пробаштоа е генерализирање, ете ти си женско, мрдаш а јас (се уште) не сум пробал да те легнам.
Ако знаеш да месиш добар зелник, имаш бела бела кожа али образи црвени, нозе ко диреци, силна да можеш кубик дрва да исцепиш да не се измориш, да не си висока, да си буцместа, а гради како лубеници.... тогаш сигурно ќе пробам.....Да се сретнеме лично, ќе пробаш(ај да не испаднам нарцис) .
Дефинитивно твој тип...Ако знаеш да месиш добар зелник, имаш бела бела кожа али образи црвени, нозе ко диреци, силна да можеш кубик дрва да исцепиш да не се измориш, да не си висока, да си буцместа, а гради како лубеници.... тогаш сигурно ќе пробам.....
Не се мој тип денешниве девојки слаби, слаби, и ќотек што не крепат
ако е така да земам карта за скопје (од скопје си?) да купам брашно и праз (за зелникот) да се искапам и исчешлам....Дефинитивно твој тип...
ако е така да земам карта за скопје (од скопје си?) да купам брашно и праз (за зелникот) да се искапам и исчешлам....
Ти си жена мог живота!Не мора да купуваш брашно и праз, јас се тоа ќе средам, ти има само да седиш и да уживаш.