Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Во Велес има собир во еден кафич за понатаму на видео бим во амфи театарот ќе се следат натпреварите каде што ќе има место за голем број на фанови така е супер.
И да утре сите Нова Македонија знамето не е нешто големо по димензиите што ги гледам :)

Абе и у скопје буквално у секој кафич има пренос и обавезно многу луге, а иначе и плоштадот се полни, секој ден идеме, ама како што имаше против грција толку луге мислам дека и финале да играме нема да се соберат толку :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: аххахаххахаххахаххахаххахаххаххахха

Абе и у скопје буквално у секој кафич има пренос и обавезно многу луге, а иначе и плоштадот се полни, секој ден идеме, ама како што имаше против грција толку луге мислам дека и финале да играме нема да се соберат толку :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: аххахаххахаххахаххахаххахаххаххахха

Во секој град имаше и во Велес имаше има клипови и во Куманово и секаде од прославите..

Во секој град имаше и во Велес имаше има клипови и во Куманово и секаде од прославите..

Да да имаа, затоа сакам пак да се собереме како против грција лудница ке биде ако тепаме и денес ;)

Абе кога гледам од кои копуци сме изгубиле ми се иде да се силувам...Црнагора :tapp:...Вечерва неам лабаво мора да се одржи тоа темпо победа и ништо друго :vozbud:

Треба вечерва да си ја завршиме работата, да победиме и во втор круг со 4 бодови... Дали ке можат да издржат нашите ке видиме вечерва. Досега го оставија срцето на теренот, да си надеваме дека ке продолжат да го прават тоа. Силна одбрана од натпревар во натпревар подобрен напад и сме на вистинскиот пат за голем успех...

Mislam najmnogu ni odgovara natamu da prodolzat hrvatska i grcija za da vo vtorata grupa i cepnat nekoj bod na slovenija i rusija...vaka ako vleze bosna ili finska tie ke gubat od site :D

Не знам зошто,но имам чувство дека вечер Босанците нема да знаат кај им е гзот.
Ќе ги растрториме и бетер од Гејците,но под услов да се почне со најјаката петорка и без попуштање,а верувам нашиве нема да си играат курташак и ќе бидат понесени на крилјата на нашите многубројни фанови кој ќе бидат во салата.
Како и да е,подобро ќе биде за нас да победиме вечерва отколку да изгубиме.
Ако победиме играчите ќе бидат многу повеќе мотивирани и желни за уште повеќе докажувања,а ако изгубиме може малце да се подизгубат...не дај боже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom