Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Нема везе, џабе не рекле раката што дава не се суши :D Треба да имаме големо срце и да играме со втора псотава и да им ја пуштиме напатен народ се тие нека се радуваат :)
Така е Зоте, пуштај на сите, и на крај нашите ќе го попушат. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.991
Поени од реакции
74.103
Нема везе, џабе не рекле раката што дава не се суши :D Треба да имаме големо срце и да играме со втора псотава и да им ја пуштиме напатен народ се тие нека се радуваат :)
А ние секоја недела играме финале на големи натпреварувања, па од ракав треба да се расфрламе со бодови...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
демек и ако играме со втора постава нашиве „второпоставеници“ ќе им ја пуштат !? Ноу веј.

Абе ќе ги тепаме и со втора постава босанциве... :cool:

озбилен сум...

Член од
5 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
3
Луѓе во ниеден случај неможеме да однесеме два бода, зошто во втор круг се пренесуваат и бодовите од изгубените.... А ако продолжи Грција или Хрватска понатаму, а изгубиме од Босна, по автоматизам имаме три :) Еве ви ги во продолжение калкулациите... :)
http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=41232
Kombinacije

Pobjede Hrvatske i BiH:
BiH 4 boda
Makedonija 3 boda
Hrvatska 2 boda
Grčka ispada

Pobjeda Hrvatske i Makedonije:
Makedonija 4 boda
Hrvatska 3 boda
Grčka 2 boda

Pobjeda Grčke i BiH:
Makedonija 3 boda
Grčka 3 boda
BiH 3 boda
Hrvatska ispada

Pobjeda Grčke i Makedonije i Finske:
Makedonija 4 boda
Grčka 3 boda
Finska 2 boda
Hrvatska i BiH ispadaju

Pobjeda Grčke i Makedonije i Crne Gore:
Makedonija 4 boda
Grčka 3 boda
BiH 2 boda
Hrvatska i Finska ispadaju

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Ние идеме секако, само не се знае дали со 2 или со 4 бода.
Добро е тоа што Грција - Хрватска се игра пред нас, па ако тепат Хрватите слободно можеме да одмараме. Ги победивме Хрватска и Грција и идеме со 4.
Во случај да тепа Грција, ако сакаме да идеме со 4 ќе треба да ги победиме БиХ, ако изгубиме идеме сите 3 репрезентации со по 2 бода.

Добро би било Хрватска да победи и без проблем да идеме понатаму.
Ako tepa hrvatska na grcija i bosna ne pobedi nas...togas odat makedonija bosna i hrvatska i nie ke nosime tri boda bosna ke nosi cetiri...i toa ne ni odgovara...Utre mora da pobedime i taka taa pobeda ja racunavme pred prvenstvoto, sto problem e sea?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
демек и ако играме со втора постава нашиве „второпоставеници“ ќе им ја пуштат !? Ноу веј.

Абе ќе ги тепаме и со втора постава босанциве... :cool:

озбилен сум...
Ако победиме со втора постава супер, ќе имаме двоен ќар, победа и одморени играчи од прва петорка :D

Искрено што сега ќе форсираме ќе се заморуваме кога може одморени да одиме понатаму и после во втора фаза што ќе биде ќе видиме.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Победа и ништо друго нејкам да слушнам!
Важно е да се пренесат четири бода за понатака, и со една победа да се пласираме у 1/4 финале.
Најдобро би било да го одмара Бо, зошто човекот душа нема се гледаше..само ако треба да се одлучува натпреварот е тогаш во игра настапува црнчето :D.
И конечно очекувам да настапи Мираковски, кој треба да добие шанса.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако победиме со втора постава супер, ќе имаме двоен ќар, победа и одморени играчи од прва петорка :D

Искрено што сега ќе форсираме ќе се заморуваме кога може одморени да одиме понатаму и после во втора фаза што ќе биде ќе видиме.
Одморени но и со 2 бода помалку.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Искрено, и пред грција се тераше истиот муабет. Ваљда до сега свативте дека работите не идат така. Или излегуваш да победиш, или не излегувај воопшто.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Така е Зоте, пуштај на сите, и на крај нашите ќе го попушат. :D
Спуштете се на земја, финска изгледа не ве спушти зашто депресија да не удри со босна кога однапред ќе им ја подариме со тоа што ќе играме со втора постава? Па одморени нека си ја пробаат силата во втора фаза. Тоа е стратегија што јас би ја направил ќе видием нашиве стручњаци во догвор со играчите и федерацијата како ќе одлучат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Каква втора постава кога е можно Босна да излезе на крај со 4 бода во втора фаза..

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Со поголема ротација, до победа, Босанците денес гзот си го испотија, нас ни одговара да ги победиме и мислам дека нема да дозволиме да изгубиме ... на победа типувам и со 4 - 1 да си заокружиме и со 4 бода да си влеземе али отом потом ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Спуштете се на земја, финска изгледа не ве спушти зашто депресија да не удри со босна кога однапред ќе им ја подариме со тоа што ќе играме со втора постава? Па одморени нека си ја пробаат силата во втора фаза. Тоа е стратегија што јас би ја направил ќе видием нашиве стручњаци во догвор со играчите и федерацијата како ќе одлучат.
Среќа што не се презиваш Докузовски. Ти би направил стратегија со која свесно ќе изгубиме два бода, за одморени да ги бркаме истите два бода во група со посилни противници од Босна :pos:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Одморени но и со 2 бода помалку.
Али со поголеми шанси и во втора фаза за победа :D А замисли запнеш со сила да победиш и изгубиш тесно и псоле деприсја замор и втора фаза што да очекуваш?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Aко ме прашуваш мене, и ова е голем успех што го направивме, ама веќе кога ни се укажува шанса за да влезиме во втор круг со четири бода оти да не го направиме тоа.
Пред првенството ни беа победите над Финска и БиХ веќе решени, а сеа ќе сме им ја пуштале ќе сме им играле со втор состав.
Да, ќе им игравме со втор состав ако денеска Хрватска ја совладаше Босна, ама не се случи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom