Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Абе какво пуштање за грците да не влезат, не бидете будали, од кај знаете пак ни падна у полуфинале (ова преоптимистички:D), и пак да им ебеме мамата. Подобро е така нели :D. Иначе евентуално ако дојдеме до 1/4 финале таму не чекаат страшни репрезентации. Шпанија, Србија, Франција, Литванија или Германија. Антиќ има да го потепа Гасол, а Чековски ќе му го пуштиме на помалиот негов брат :D

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Да си тепаме ние а другите нека си кршат глава.
Ма да јас како бошњак би сакал грција да ја тепа хрватска,а ние да ја тепаме босна.
ем ние со 4 бода во втор круг,ем босна понатаму :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.042
Абе да ја делниме Босна та ме заболе мене за педериве. Да си завршиме што е можно погоре па можеби ќе даде Господ потака со нив пак да играме за 5-8 па да ги изделкаме пак. А којзнае можеби ние во 1/2 финале ќе одиме па ќе не гледаат на тв како освојуваме медал :D

М

Мартин`

Гостин
Нема место за одмарање, подобро сега нека се истрошат и нека дадат се од себе... зошто понатаму ќе биде многу потешко за 2 победи ..

Не дека неможе да биде возможно да тепаме 2 тогаш, ама поарно сега нека завршат работа.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
da si pobedime i utre nie pa posle so uste edna pobeda do uste poglem uspex

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.711
Лошо, како бе Хрватска не ни заврши работа. Утре мора да се запре Телетович и Џедович, Домеркант мислам дека се испука против Хрватска. Само добра одбрана е клучот, може треба малку да им ја убрзаме играта како Финците што им направија. Се надевам дека утре ќе не послужи шутот.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се плашам утре Мујо да не почне пак со тројките. Хасо бил повреден.

Сериозно мислиме за овие? Победа бе!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако гледам добро на википедија, нашата група игра во четврток, тоа значи дека и вторник, среда ни се слободни денови, т.е утакмиците од следната фаза ни се четврток, сабота, понеделник, а не среда, петок и недела.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Абе Телето игра на секоја 2 утакмица така да утре нема да му е денот, а Домеркант нема да мрдне се испука денеска човекот :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
заебан е Домеркант,тој и со финците 20+ имаше, а Телетович и другите не ме плашат толку.На телето Антич и Чековски ќе му го најдат чарето во одбрана,Гечевски најарно да не игра, а Соколов и близнаците нека добијат поголема минутажа па сега како сака нека заврши

B

Blacks

Гостин
Дојдовме до ситуација Грците да навиваат за нас, за да не отпаднат!!!... ЕПИК

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom