Сериа А - 1 странец во 1 сезона.Не верувам дека некој од нашиве ќе биде вундеркид. Може да имаат солиден потенцијал, ама тоа е се...за жал.
Иначе ако е бар еден вундеркид, обавезно го доведувам во секој можен тим!
Ja uspeav da go zemam Stojkov vo Manchester vo 2008cata i dobi rabotna dozvola, samo ne od prv pat, stisnav appeal i posle granted A ako nejke i taka mislam ima opcija da go pratis na pozajmica vo Evropa prvo edna godina pa posle ke moze da dobie.Сериа А - 1 странец во 1 сезона.
Премиер Лига - Треба дозвола за работа.
Ла Лига - 3ца странци во екипа.
Заебано е со нашиве фудбалери. Треба да жртвуваш стварно јаки бразилци, аргентинци и африканци за да земеш македонец а ако си во Англија - немаш шанси скоро...
Бабунски има шпански пасош. Само ќе биде тешко да се купи, зошто игра за Барселона.Сериа А - 1 странец во 1 сезона.
Премиер Лига - Треба дозвола за работа.
Ла Лига - 3ца странци во екипа.
Заебано е со нашиве фудбалери. Треба да жртвуваш стварно јаки бразилци, аргентинци и африканци за да земеш македонец а ако си во Англија - немаш шанси скоро...
Babunski, Dorian (17) - R. Madrid [MKD] *http://ihsan-magazine.blogspot.com/2011/08/football-manager-2012-wonderkids-list.html
Babunski, David (17) - Barcelona [MKD]
Avramovski, Daniel (16) - FK Rabotnički [MKD]
Trajkovski, Aleksandar (18) - Zulte Waregem [MKD]
Од кај знаеш, си ја играл? Ќе видиме како е на дело. Дизајнот, интерфејсот е скоро ист али како ќе се движи играта - сеуште не знаеме.Не е нешто поразлично од претходната верзија.
*mislev vo odnos na 2011.ako nema znacajni podobruvanja vo odnos na 2012,definitivno se otkazuvam od igranje.i 2011 so se vike zorle go igrav,za tepanje vreme,ocekuvam mnogu novosti od 2012.najatraktivna igra e od ovoj zanr,i moe mislenje e deka premnogu bavno ja nadograduvaat i usovrsuvaat.
mislam deka gi nemaat kupeno pravata.istoto vazi i za japonskata j-leagueГерманската репрезентација се средува со еден обичен фикс.
Добро, тоа се средува со 2 клика, свесен си за ова!?mislam deka gi nemaat kupeno pravata.istoto vazi i za japonskata j-league
But how?? никако не можам да ја најдам таа опцијаБабунски има шпански пасош. Само ќе биде тешко да се купи, зошто игра за Барселона.
За ПЛ може да го купиш играчот и после да го пратиш да игра 2-3 сезони во Белгија, каде добива европски пасош.
Другиве лиги не се проблем. Боље ќе доведам Македонец, него некој јужноамериканец(иако повеќето имаат европски пасош). Чуството е многу подобро. Крај краева, со никој не се натпреварувам за подобра кариера