Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Пак сум песимист.Само дај нек им се исуши ракава на босанциве.
Утре ќе биде решено со мечот со Босна.Веќе сме пласирани и ВКРСТЕНИ....шо не е јасно овде?
Дилема е само дали одиме со 2 или со 4 бода во новата група....
жими се, се изгубив! Али добро е, сеа си ги средив рачуналките ))Се подебаваш или ?
Не озбилно од секад била гадна нација босанциве,примери со лопата да ги ринеш,овој лепотанов може вода да му носи на Нирмал од Велики Брат.А и онаа искривена фаца кога ќе ја видам на Бавчич
Aбе друже и ние многу си ги зголемивме апетитите од оваа гледна точка.Во ред е. Можно е Македонија, Хрватска, Грција и БиХ да завршат со скор 3-2. Меѓутоа би испаднала или Хрватска или Грција затоа што би имала само една победа од меѓусебните дуели.
Еј, не сакам да ги ругам босанците , има еден на форумов бајаги го поштуем а миланез е, ама дека Бавчич е грд, грд е, гарант по дома со кеса на глава им се шета на неговите од шо им е грд.Не озбилно од секад била гадна нација босанциве,примери со лопата да ги ринеш,овој лепотанов може вода да му носи на Нирмал од Велики Брат.
А жени(Емина Јаховиќ)им се добри.
Bitno e da ideme so 4 boda. A toa sekako kje go storime so pobeda nad Bosna utre. PA zarem povtorno onoj debilon Teletovic kje ima dobar den, ili Domercant koj pruzi zivotna utakmica? Ne veruvam.Aбе друже и ние многу си ги зголемивме апетитите од оваа гледна точка.
Мене ми е најбитно дека сме пласирани во наредна фаза, а дали ќе се со два или четири бода не ми игра голема улога (нормално дека убаво е да е со четири..), ама пласманот во 1/8 финале е голем успех и верувам дека ќе победиме барем една селекција од Д групата , и не планирам да си тупам мозок со математика.
Sit epo 2 boda i toa ne e dobro. Mora da ja dobieme Bosna utreво случај да изгубиме од босна
грција>босна
македонија>грција
босна>грција
како ќе се пренесуваат тогаш поените? сите ќе имаме по една победа .