Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Пак сум песимист.Само дај нек им се исуши ракава на босанциве.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ништо утре ќе треба да тепаме како знаеме и умееме. Многу е важно да ги земеме 4 бода за во втората рунда. После ни треба само една победа за 4 финале.
Е у ПМ таман планирав како господин да гледам кошарка без да ми се тресат рацете, пулсот да ми рипа на 180 , да се дерам како мајмун и девојката да ми се заканува дека ќе ми раскине.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Зошто мислам не сме сигурни во наредната фаза?Што ако изгубиме од Босна а Хрватска ги тепа Грција?Тогаш 4 репрезентации ќе имаат 3 победи.Што би се направило посебна група од тие и идат трите со најдобра кош разлика од трите утакмици.Или пак би иделе ние секако зошто имаме победено 2 екипи од тие 3?Ахх што мрзам математика,секад мора да се замараме со математика на секое можно првенство.Да тепаат Грците утре па сигурни сме ние,Босна и Грција.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.086
Поени од реакции
45.966
Не е проблемот Босна, слаба ротација има во нашиов тим, покажуваат знаци на умор, постои и поголем ризик за повреди ( гризам јазик ) и затоа гледам голема веројатност сега со Босна тимов на некој начин да '' колабрира '', иначе според квалитетот подобри сме од Босна и во тоа немам никаков сомнеж но не е се у оноа парче хартија каде се двата ростера.

А и онаа искривена фаца кога ќе ја видам на Бавчич

N

Nicky Santoro

Гостин
а овај сељаков што коментира 4 , 3 и 2 бода дека се пренесуваат? нели е 4,2 , 0?

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Не е битно тоа битно е да си изиграме поштено осмина финале а потоа може да си дојдат дома нашиве едно е сигурно дека Грција ,Хрватска не се за никаков медал на ова првенство .

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Аман бе луѓе,влезени сме 100% понатаму,готово,завршена работа,макар изгубиме 150 разлика од Бих.Единствената дилема е дали ке имаме 4 во случај на победа или 2 во случај на пораз...друго не не интересира,особено што Хрватска нема никакви шанси против Грција.Вечерва се виде колку вредат.

P

PewDiePie

Гостин
А и онаа искривена фаца кога ќе ја видам на Бавчич

Не озбилно од секад била гадна нација босанциве,примери со лопата да ги ринеш,овој лепотанов може вода да му носи на Нирмал од Велики Брат.

А жените(Емина Јаховиќ)им се добри.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.943
Поени од реакции
16.262
Во ред е. Можно е Македонија, Хрватска, Грција и БиХ да завршат со скор 3-2. Меѓутоа би испаднала или Хрватска или Грција затоа што би имала само една победа од меѓусебните дуели.
Aбе друже и ние многу си ги зголемивме апетитите од оваа гледна точка.
Мене ми е најбитно дека сме пласирани во наредна фаза, а дали ќе се со два или четири бода не ми игра голема улога (нормално дека убаво е да е со четири..), ама пласманот во 1/8 финале е голем успех и верувам дека ќе победиме барем една селекција од Д групата , и не планирам да си тупам мозок со математика.:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.086
Поени од реакции
45.966
Не озбилно од секад била гадна нација босанциве,примери со лопата да ги ринеш,овој лепотанов може вода да му носи на Нирмал од Велики Брат.

А жени(Емина Јаховиќ)им се добри.
Еј, не сакам да ги ругам босанците :), има еден на форумов бајаги го поштуем а миланез е, ама дека Бавчич е грд, грд е, гарант по дома со кеса на глава им се шета на неговите од шо им е грд.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ништо луѓе, мора да одиме на победа и утре и задутре и така до последната средба, иначе ако правиме математики само ќе се заебеме самите, досега сто пати видено.

N

Nicky Santoro

Гостин
во случај да изгубиме од босна
грција>босна
македонија>грција
босна>грција
како ќе се пренесуваат тогаш поените? сите ќе имаме по една победа .

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Aбе друже и ние многу си ги зголемивме апетитите од оваа гледна точка.
Мене ми е најбитно дека сме пласирани во наредна фаза, а дали ќе се со два или четири бода не ми игра голема улога (нормално дека убаво е да е со четири..), ама пласманот во 1/8 финале е голем успех и верувам дека ќе победиме барем една селекција од Д групата , и не планирам да си тупам мозок со математика.:D
Bitno e da ideme so 4 boda. A toa sekako kje go storime so pobeda nad Bosna utre. PA zarem povtorno onoj debilon Teletovic kje ima dobar den, ili Domercant koj pruzi zivotna utakmica? Ne veruvam.

Realno nema sto da bara ovaa smesna bosanska reprezentacija protiv nas.
--- надополнето: Sep 4, 2011 7:54 PM ---
во случај да изгубиме од босна
грција>босна
македонија>грција
босна>грција
како ќе се пренесуваат тогаш поените? сите ќе имаме по една победа .
Sit epo 2 boda i toa ne e dobro. Mora da ja dobieme Bosna utre

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom