Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.970
Поени од реакции
16.341
Сега за нас останува само прашањето кое место ќе завршиме за да се знае со кого ќе се игра првата во втора фаза. Како тргнало од другата група утре ќе биде разврска меѓу Словенија-Русија само сигурно е дека првиот од наша група ќе игра против Грузија.
Што е битно тоа со кој ќе ја играме првата, кога мора да ги изиграме трите меча, дали првиот ќе биди со Русија или со Грузија и не е толку битно..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па ок е сега гледам утре играат и Грузија-Бугарија па тој меч решава за трето место.

M

Mario Gómez

Гостин
И Словенија, Русија и Грузија/Бугарија не се нешто посебно за разлика од другиот ждреб каде има репрезентации од чие име само ќе се искењаат од страв нашите.

И најбитно да се паднеме со Бугарија, и да ставиме крај на татарските тролови на кајгана форум за неколку години барем, не ќе имаат лице да се појават.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Види мајсторе, се пренесуваат бодови од репрезентациите кои си ги победил у групата а воедно ја поминале.
Значи ако поминат грците и хрватите тоа се 4 бода (2 од грција, 2 од Хрватска). Не ни одговара да поминат у наредна фаза црногорците затоа што изгубивме од нив.
Од Финска бодовите нема да ни се важат затоа што сигурно нема да ја поминат групава.
Останува вечерва да победи Хрватска и со максимален скор да поминеме у наредна фаза.

Разбра нешто ? :D
А бе разбирам јас, не сум глуп, само што не сум бил заинтересиран за кошарка до сега и затоа не ги знам правилата. Бистар сум си, син на мајка. :)
--- надополнето: Sep 4, 2011 5:48 PM ---
Па ок е сега гледам утре играат и Грузија-Бугарија па тој меч решава за трето место.
Аз с'м за блгарчета.
За после да може да ни се паднат на нас и да ги исцепиме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тешко Грузија е многу подобра како и да е кој и да падне шансите за 1/4 финале ќе бидат најголеми за нас во групата :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.147
Поени од реакции
46.193
У курац нека идат хрвативе ако изгубат.

P

PewDiePie

Гостин
Ако изгубат денес хрвативе,а ние утре тепаме со босанците,ќе идеме со 4 бода во втора рунда ??

M

Mario Gómez

Гостин
досеа сите резултати од корист ни одеа, ама хрвативе го папаат засега...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не оди ова Босна е мотивирана. Ај ваљда второ ќе притиснат али чак и да изгубат идеме со 2 со 2 иако и да изгубат Хрватите утре пак со Грчка можат да бидат пред Босна и тоа пак од нас може да зависи ќе требада играме за нив али и за наши бодови :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Да ве прашам зашто не ми е јасно ако тепаат сега Босна,ние мораме значи утре на победа да идеме? Нема да биде релаксирана утакмица?!?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom